Breaking News

Συνεχίζεται το θρίλερ: Άφαντος ο επιχειρηματίας από το Ωραιόκαστρο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εξαφανισμένος παραμένει ο επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη ενώ οι Αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα...

Το «Τούνελ» την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου πρόβαλε καρέ - καρέ τις έρευνες στο Δέλτα Αξιού και στην ευρύτερη περιοχή από αέρα και ξηρά, για τον εντοπισμό του Δημήτρη Γραικού και του αυτοκινήτου του.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή μέσω Skype, η σύζυγος του αγνοούμενου, ανέφερε πως σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαφάνιση του ερεύνησε και η ίδια συνοδεία αστυνομικού, το εξοχικό σπίτι της οικογένειας στη Χαλκιδική. Ούτε εκεί βρέθηκε κάποιο ίχνος του. Ενώ η αστυνομική του ταυτότητα δεν έχει ακόμη βρεθεί, το δίπλωμα και άλλα προσωπικά του έγγραφα βρέθηκαν στο δεύτερο αμάξι της οικογένειας και στο σπίτι τους.

Παράλληλα στην εκπομπή έφτασαν νέες σοβαρές μαρτυρίες, που θα αξιολογηθούν. Σύμφωνα με την 1η μαρτυρία ο Δημήτρη Γραικός φέρεται να έκανε ανάληψη ποσού 840 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας στη Φλώρινα, 10 με 15 μέρες μετά την εξαφάνισή του. Η 2η μαρτυρία ανέφερε ότι την ίδια περίοδο, 10 με 15 μέρες μετά την εξαφάνισή του, προέβη σε κάποια αγορά στα Ιωάννινα, πληρώνοντας με την κάρτα. Μάλιστα φέρεται να έδειξε στον υπάλληλο και ταυτότητα.

Για τις μαρτυρίες η Αγγελική Νικολούλη εξέφρασε την επιφύλαξή της, τονίζοντας ότι ίσως δεν ήταν ο ίδιος αλλά κάποιος άλλος που χρησιμοποίησε την ταυτότητα του και την κάρτα του.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι μαρτυρίες στην εκπομπή.


Με πληροφορίες από: anikolouli.gr