Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 345, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη Τετάρτη 12/4/17 - Επεισόδιο 345: Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι χωρίς να πει στην Έλσα πως παρακολούθησε τη Σοφία και τον Μάνο. Όταν η Έλσα της δίνει το μπλουζάκι του Μάνου για να κάνει το τεστ πατρότητας, η Μαρίνα αρνείται να το δεχτεί. Η Σοφία κρύβει από τον Μάνο την αίσθησή της πως είδε τη Μαρίνα. Η Κρίστη πηγαίνει στο ιατρείο του Κίμωνα, τη στιγμή που εκείνος πακετάρει τα πράγματά του. Ο Άλκης μαθαίνει για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης και αγωνιά για το εάν θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο σχήμα. Η τρυφερότητα που βγάζει ο Μάνος στη Σοφία την κάνει να νιώθει απόλυτη ασφάλεια τόσο για την ίδια όσο και για τη Νεφέλη. Η Μαρίνα, έχοντας στο μυαλό της τις σκηνές ευτυχίας του Μάνου με τη Σοφία και τη Νεφέλη, ενισχύει την απόφασή της να μην κάνει τεστ DNA για το μωρό. Η Δάφνη και ο Αντρέας εκφράζουν τον έpωτά τους ο ένας για τον άλλον. Η Κρίστη αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι του Άλκη, κρατώντας κρυφό το γεγονός πως τα ξαναβρήκε με τον Κίμωνα, προκειμένου να μπορέσει να πάρει πίσω την επιμέλεια του Φαίδωνα.

Η Δάφνη και ο Αντρέας βγαίνουν μαζί από τη Δίωξη, όταν έρχεται ο Δημήτρης και τους βλέπει. Ο Αντρέας σαστίζει όταν εκείνος του ζητάει να συναντηθούν το βράδυ οι δυο τους, με σκοπό να λύσουν τη μεταξύ τους παρεξήγηση. Η Μαρίνα δίνει πίσω το μπλουζάκι του Μάνου στην Έλσα. Η Σοφία τηλεφωνεί στην Έλσα για να την καλέσει στο bachelor πάρτι, που της έχουν ετοιμάσει. Εκείνη βρίσκει κάποια δικαιολογία και αρνείται ευγενικά. Ο Μάνος φέρνει το προσκλητήριο του γάμου του στη Μάρθα και επιμένει πως αυτός ο γάμος γίνεται μόνο και μόνο για τη Νεφέλη. Η Μάρθα ωστόσο καταφέρνει να τον χαλαρώσει, μέχρι που ο Μάνος παραδέχεται πως αγαπάει πραγματικά τη Σοφία και πως θέλει να γίνει γυναίκα του. Ο Άλκης και η Ηρώ δουλεύουν πυρετωδώς για τον ανασχηματισμό. Εκείνη ωστόσο πρέπει να φύγει για την Πάφο, αλλά του υπόσχεται πως θα γυρίσει την επόμενη μέρα. Η Δάφνη καταφέρνει να μπει στους λογαριασμούς του Διαμαντίδη. Ο Αντρέας κινείται με άνεση στο γραφείο του, όταν μπαίνει ξαφνικά ο Σερέτης, που τον αντιμετωπίζει με δυσπιστία.

Ο Πέτρος βλέπει τον Μάνο με τη Μάρθα και, νομίζοντας πως οι δυο τους είναι εpαστές, του επιτίθεται. Η Κρίστη, που βρίσκεται στο σπίτι του Άλκη μαζί με τον Φαίδωνα, τα χάνει με τη συμπεριφορά της Ηρώς απέναντί της, που για πρώτη φορά είναι φιλική. Η Ηρώ της λέει για την απόφαση του Άλκη να παντρευτούν, ενώ η Κρίστη τη συμβουλεύει να το σκεφτεί καλά. Ο Αντρέας εκφράζει την ανησυχία του στη Δάφνη πως ο Σερέτης θα καταλάβει ότι βλέπει και την προτρέπει να κινηθούν γρήγορα εναντίον του Διαμαντίδη. Η Μαρίνα προτείνει στην Έλσα να μείνει μαζί τους το βράδυ. Ο Δημήτρης συναντιέται με τον Αντρέα. Η Μάρθα λέει στη Δάφνη για την επίθεση του Πέτρου στον Μάνο. Η αναχώρηση της Ηρώς για την Πάφο ακυρώνεται και σκέφτεται πως είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει έκπληξη στον Άλκη. Την ίδια ώρα, εκείνος αφήνεται στη γοητεία της Νάντιας Ο Μάνος μπαίνει στο σταθμό, όπου ο Στέφανος του έχει ετοιμάσει πάρτι-έκπληξη για το γάμο του, ενώ και η Σοφία διασκεδάζει με τις συναδέρφους της σε ένα μπαράκι. Η Έλσα έχει αποκοιμηθεί στο σπίτι της Μαρίνας. Η Μαρίνα μπαίνει στον πειρασμό να κοιτάξει το κινητό της, όπου έχει στείλει μήνυμα η Σοφία για το πού θα βρίσκονται, σε περίπτωση που η Έλσα αλλάξει γνώμη και θελήσει να πάει. Η κουβέντα του Δημήτρη και του Αντρέα αλλάζει τροπή, όταν ο Δημήτρης αρχίζει να επαινεί την Ελίζα...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ