Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 343 - 344, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη Δευτέρα 10/4/17 - Επεισόδιο 343: Ο Δημήτρης πηγαίνει στον Οίκο των Τυφλών για μια υπόθεση της Ασφάλειας και συναντιέται με την Ελίζα. Ο Στέφανος λέει στη Μαρίνα πως θα γίνει κουμπάρος του Μάνου και της Σοφίας. Την ίδια ώρα, εκείνοι υποδέχονται τη Νεφέλη και κάνουν σχέδια για τη νέα τους ζωή. Η Έλσα ενημερώνει για την άφιξη της Μαρίνας στην Κύπρο. Ο Πέτρος βλέπει στα χαρτιά της Μάρθας τη γνωμάτευση για την καλυτέρευση της υγείας του, που θα τον στείλει πίσω στη φυλακή. Ένας συνάδερφος από τη Δίωξη λέει στη Δάφνη πως η Europol κατάφερε να καθαρίσει το υλικό από το βίντεο του μπράβου. Η Δάφνη είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Ο Αντρέας από την άλλη, που ακούει τον Σερέτη, καταλαβαίνει πως όλο αυτό είναι μια καλοστημένη παγίδα για να στριμώξει τη Δάφνη. Η Σοφία αναγκάζεται να πει στη Νεφέλη την αλήθεια για τη γιαγιά της, πως βρίσκεται στη φυλακή. Ο Άλκης επισκέπτεται την Κρίστη μαζί με τον Φαίδωνα και καθησυχάζεται όταν καταλαβαίνει πως πλέον έχει χωρίσει οριστικά με τον Κίμωνα.

Ο Κίμωνας παλεύει μόνος με τα συναισθήματά του, έχοντας πλήρη άρνηση για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του. Η Κρίστη νιώθει πως ο Άλκης έχει αλλάξει απέναντί της, αλλά η Άννα την προσγειώνει να μην τον εμπιστευτεί. Η Σοφία ζητάει από τη Θεανώ να γράψει ένα γράμμα στη Νεφέλη, στο οποίο να της εξηγεί τους λόγους της φυλάκισής της. Η Μαρίνα ακούει την εκπομπή του Μάνου, όπου ακροατές δίνουν τις ευχές τους για τον επικείμενο γάμο του. Ο Αντρέας και η Δάφνη βεβαιώνονται για την παγίδα που τους είχε στημένη ο Σερέτης και παίζουν το παιχνίδι του. Ο Σερέτης αναγκάζεται να πιστέψει πως η Δάφνη δεν έχει καμία ανάμειξη με τον θάνατο του μπράβου του. Ο Πέτρος προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα πως θα ξαναγυρίσει πίσω στη φυλακή, ενώ η Μάρθα κάνει τα πάντα για να του συμπαρασταθεί. Η Μαρίνα εκφράζει στην Έλσα την ανησυχία της πως η οργάνωση που τη φιλοξενούσε θα βρει τα ίχνη της και θα της κάνει κακό.

Ο Σερέτης εκφράζει στην Εύα τη βεβαιότητά του πως δεν ήταν ο Αντρέας εκείνος που του έβαλε τον κοριό, ούτε η Δάφνη εκείνη που σκότωσε τον μπράβο. Ωστόσο, η Εύα επιμένει και ο Σερέτης πείθεται να έχει το νου του και για τους δύο. Η Ελίζα λέει στον Αντρέα για τη συνάντησή της με τον Δημήτρη και πόσο καθησυχασμένη νιώθει που οι ζωές όλων μπήκαν πια σε σειρά με την υπογραφή του διαζυγίου του. Το ίδιο και ο Δημήτρης, που λέει στη Δάφνη πως νιώθει ότι οι τέσσερίς τους μπορεί να γίνουν μια πολύ καλή παρέα. Η Δάφνη νιώθει ζορισμένη. Η Μαρίνα λέει στην Έλσα πως δε θα κάνει τεστ πατρότητας για να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του μωρού. Ο Σερέτης ενημερώνει τον Διαμαντίδη για μια μεγάλη μεταφορά όπλων, που πρόκειται να γίνει και του ζητάει να είναι εκείνος υπεύθυνος για τη φύλαξή τους σε κοντέινερ. Ο Διαμαντίδης δείχνει να μη συμμετέχει, προκαλώντας την αντίδραση του Σερέτη. Ο Κίμωνας αποφασίζει να κλείσει οριστικά το ιατρείο του...


Μεγάλη Τρίτη 11/4/17 - Επεισόδιο 344: Ο Άλκης λέει ψέματα στην Ηρώ πως πιέζει την Κρίστη για το διαζύγιό τους. Η Έλσα βρίσκει ευκαιρία να αρπάξει μια μπλούζα του Μάνου. Η Μαρίνα αγωνιά μήπως άνθρωποι της οργάνωσης την παρακολουθούν. Η Άννα διαβάζει στο internet την είδηση πως ο Κίμωνας Μαυρής δέχτηκε θέση καθηγητή σε πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Ο Δημήτρης βγάζει εισιτήρια για τη Eurodisney, αλλά σαστίζει με τον Οδυσσέα που δεν δείχνει να ενθουσιάζεται. Ο Σερέτης ξηλώνει τον κοριό από το γραφείο του. Ο Αντρέας το καταλαβαίνει, ενώ η Ελίζα δείχνει ανακουφισμένη με τις εξελίξεις, καθώς πιστεύει πως ο Αντρέας θα περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της. Η Κρίστη εκφράζει στην Έλσα τον πόνο της για τον χωρισμό της με τον Κίμωνα, ενώ την ίδια ώρα η Άννα είναι στο γραφείο του και προσπαθεί να τον μεταπείσει από την απόφασή του να φύγει. Η Έλσα νιώθει πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την απόφαση του Κίμωνα να χωρίσει με την Κρίστη και η Άννα τον ενθαρρύνει να μείνει και να διεκδικήσει τη σχέση του μαζί της.

Η Έλσα αντιδράει με τη Μαρίνα που έχει ετοιμαστεί για να βγει βόλτα, καθώς ανησυχεί μήπως άνθρωποι από την οργάνωση την παρακολουθούν. Η Δάφνη και ο Αντρέας αποφασίζουν να ξεκινήσουν τις έρευνές τους για τον Διαμαντίδη, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν και στον Σερέτη. Ο Δημήτρης σκέφτεται να αγοράσει ένα καινούργιο σπίτι για εκείνον, τη Δάφνη και τον Οδυσσέα. Ο Πέτρος βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς αν συνεχίσει τη θεραπεία και γίνει καλά, θα επιστρέψει στη φυλακή, ενώ αν τη σταματήσει, θα καταδικάσει τη Μάρθα να τον έχει κάτω από την προστασία της. Ο Μάνος περνάει ξέγνοιαστες στιγμές με τη Νεφέλη σε μια προσπάθεια και των δύο να έρθουν πιο κοντά. Η Μαρίνα πηγαίνει έξω από το σπίτι του Μάνου και, βλέποντας τη Σοφία να βγαίνει, αποφασίζει να την ακολουθήσει.

Η Άννα λέει στην Κρίστη πως ο Άλκης εκβίασε τον Κίμωνα. Ο Άλκης φλερτάρει και πάλι με τη Νάντια. Ο Στέφανος φέρνει στο μωρό ένα δωράκι και μετά από συζήτηση αποφασίζουν μαζί με την Έλσα να είναι και πάλι ζευγάρι. Η Σοφία είναι σε ένα μαγαζί με νυφικά, όταν έξω από τη βιτρίνα νομίζει πως βλέπει τη μορφή της Μαρίνας. Την ίδια στιγμή, φτάνει και ο Μάνος με τη Νεφέλη. Η Δάφνη και ο Αντρέας προσπαθούν να μπουν ξανά στους λογαριασμούς του Διαμαντίδη. Η Ελίζα μαθαίνει από τον δικηγόρο πως ο Αντρέας και η Δάφνη δεν έχουν υπογράψει ακόμα τα χαρτιά του διαζυγίου. Ο Πέτρος αρχίζει να παρουσιάζει ξανά σύγχυση, σοκάροντας τη Μάρθα. Ο Διαμαντίδης και ο Σερέτης κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταφορά των όπλων, ενώ ο Διαμαντίδης εκφράζει την ανησυχία του για το νέο χακάρισμα που έγινε στους λογαριασμούς του...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ