Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 351 - 352, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 24/4/17 - Επεισόδιο 351: Ο Διαμαντίδης προσπαθεί να κάνει τον Σερέτη να πει κάτι ενοχοποιητικό, ώστε να προκαλέσει την παρέμβαση της Δίωξης. Ο Πέτρος νομίζει πως η Μάρθα ειδοποίησε τον Γρηγορίου και της επιτίθεται. Η Μάρθα σοκάρεται. Η Έλσα δεν παραδέχεται στη Μαρίνα πως εκείνη έστησε το κόλπο στον Μάνο για να τον φέρει κοντά της. Ο Άλκης εκφράζει τα τρυφερά του αισθήματα στην Κρίστη. Τα λόγια του Σερέτη στον Διαμαντίδη κινητοποιούν τους άντρες της Δίωξης. O Σερέτης, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πέφτει νεκρός από τους πυροβολισμούς του Αντρέα. Ο Γρηγορίου τηλεφωνεί στη Δάφνη και τη Μάρθα και οργίζεται που καμία από τις δύο δεν του απαντά. Η Εύα ενημερώνεται για τον θάνατο του Σερέτη και λυγίζει. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι του και προσπαθεί να δείχνει χαλαρός μπροστά στη Σοφία και τη Νεφέλη. Η Έλσα μετανιώνει που οδήγησε τον Μάνο στη Μαρίνα, αφού όχι μόνο δεν κατάφερε να τους ενώσει, αλλά προκάλεσε και στους δύο μεγαλύτερη δυστυχία.

Η Μάρθα πείθει τον Γρηγορίου να παραβλέψει το γεγονός πως ο Πέτρος βγήκε από το σπίτι. Η Κρίστη ετοιμάζεται πυρετωδώς για το πάρτι του Άλκη, ενώ ο Άλκης νιώθει πως θα είναι ξανά μαζί. Στη Δίωξη πανηγυρίζουν για την επιτυχία της επιχείρησης κατά του Σερέτη. Η κτητικότητα που βγάζει ο Δημήτρης στη Δάφνη ταράζει τόσο την ίδια όσο και τον Αντρέα, που δεν ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Η Εύα συλλαμβάνεται. Ο Μάνος λέει στον Στέφανο για τη Μαρίνα και βγάζει το αδιέξοδό του καθώς παραδέχεται ότι την αγαπάει ακόμα. Την ίδια ώρα, η Σοφία τηλεφωνεί στο σταθμό και μαθαίνει πως ο Μάνος δεν είναι εκεί. Ο Δημήτρης διακρίνει τη φλόγα στα βλέμματα του Αντρέα και της Δάφνης και ταράζεται, ενώ εκείνοι, χωρίς να τον δουν, κανονίζουν το βραδινό ραντεβού τους. Ο Γρηγορίου εκφράζει στον Δημήτρη την απορία του για την ετοιμότητα της επιχείρησης και ο Δημήτρης συνειδητοποιεί πως ο Αντρέας και η Δάφνη προετοιμάζονταν καιρό για τη σύλληψη του Σερέτη.

Η Μαρίνα φέρνει στο μυαλό της τη συνάντησή της με τον Μάνο και τα λόγια που αντάλλαξαν και νιώθει εγκλωβισμένη. Η Κρίστη τραγουδάει τη μελωδία του συνθέτη στο πιάνο της και η Άννα την ηχογραφεί με το κινητό της. Ο Γρηγορίου ανακρίνει τη Δάφνη και τον Αντρέα και τους συγχαίρει για την επιτυχία τους. Η Μαρίνα πηγαίνει μαζί με το μωρό στη λίμνη. Εκεί βρίσκεται και ο Μάνος. Η Σοφία βλέπει τις φωτογραφίες του γάμου και παρατηρώντας το ανήσυχο βλέμμα της Έλσας, προβληματίζεται. Ο Στέφανος φέρνει την Έλσα ενώπιον των ευθυνών της για το παιχνίδι που έπαιξε στη Μαρίνα και τον Μάνο. Ο Αντρέας βγαίνει από το γραφείο του Γρηγορίου την ώρα που προσάγεται η Εύα. Μόλις εκείνη καταλαβαίνει πως ο Αντρέας βλέπει, οργίζεται. Ο συνθέτης ενθουσιάζεται με το τραγούδι που έγραψε η Κρίστη πάνω στη μελωδία του και η Άννα τον βεβαιώνει πως, μόλις η Κρίστη ξεμπερδέψει με κάποια προσωπικά της θέματα, θα συνεργαστούν. Ο Γρηγορίου ανακρίνει την Εύα, που αρνείται κάθε ανάμειξη με τις σκοτεινές δουλειές του Σερέτη...


Τρίτη 25/4/17 - Επεισόδιο 352: Η Ελίζα εκφράζει στον Αντρέα την αγωνία της για την επικινδυνότητα της δουλειάς του. Ο Πέτρος πιστεύει πως η Μάρθα συνεργάστηκε με τον Γρηγορίου και γίνεται βίαιος απέναντί της. Η Σοφία παραξενεύεται με τη στάση του Μάνου και ανησυχεί μήπως συμβαίνει κάτι με την υγεία του. Η Δάφνη ετοιμάζεται για το ραντεβού της με τον Αντρέα. Όταν της τηλεφωνεί ο Δημήτρης, αναγκάζεται να του πει ψέματα πως θα πάει στον Πέτρο και τη Μάρθα. Η Κρίστη και ο Άλκης οργανώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του πάρτι. Ο Κίμωνας διαβάζει ένα δημοσίευμα, που θέλει την Κρίστη ξανά ζευγάρι με τον Άλκη και φαίνεται να ενοχλείται. Η Μάρθα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Δάφνη. Ο Πέτρος, που την βλέπει, νομίζει πως μιλάει με τον Γρηγορίου και από την οργή του αρπάζει τη Μάρθα από το λαιμό. Εκείνη, φοβισμένη κλείνεται στο δωμάτιό της. Ο Δημήτρης παρακολουθεί τη Δάφνη, την ώρα που εκείνη ενώ πηγαίνει στο ξενοδοχείο για να βρει τον Αντρέα, δέχεται το τηλεφώνημα της Μάρθας και αλλάζει κατεύθυνση. Ο Αντρέας λέει στην Ελίζα πως τον ζήτησαν για συμπληρωματική κατάθεση. Όταν όμως του τηλεφωνεί η Δάφνη και ακυρώνει το ραντεβού τους, αναγκάζεται να μείνει σπίτι, προσπαθώντας να βρει μια πειστική δικαιολογία.

Η Σοφία ανησυχεί με τη συμπεριφορά του Μάνου και τον πιέζει να κάνει εξετάσεις. Ο Διαμαντίδης αιφνιδιάζει την Ηρώ έξω από το σπίτι της. Η Μαρίνα ακούει στις ειδήσεις για την εξάρθρωση της σπείρας των «Εκλεκτών». Η Δάφνη σοκάρεται με την επίθεση του Πέτρου στη Μάρθα, βλέποντας πως η κατάστασή του θα τον οδηγήσει ή στη φυλακή ή στο ψυχιατρείο. Οι εξετάσεις του Μάνου δεν δείχνουν κάτι ανησυχητικό, αλλά η Σοφία εξακολουθεί να προβληματίζεται με τη συμπεριφορά του. Ο Γρηγορίου ακούει κατάπληκτος την ιστορία της Μαρίνας, τόσο για τις συνθήκες εξαφάνισής της, όσο και τον εγκλεισμό της από τη σπείρα των «Εκλεκτών». Ο Κίμωνας, επηρεασμένος από τα δημοσιεύματα που θέλουν την Κρίστη και πάλι μαζί με τον Άλκη, την πιέζει να του πει το σχέδιό της. Οι συνάδερφοι στη Δίωξη αποθεώνουν τον Αντρέα, ενώ εκείνος εκθειάζει τη συμβολή της Δάφνης στην επιτυχία της επιχείρησης. Ο Γρηγορίου καθησυχάζει τη Μαρίνα πως θα την απαλλάξει από τις κυρώσεις που θα είχε να αντιμετωπίσει για τον θάνατο του Κυριάκου και τη φυλάκιση της Θεανώς. Ο Δημήτρης μπαίνει στο γραφείο της Δάφνης και την βρίσκει με τον Αντρέα. Η Δάφνη ξαφνιάζεται με το τηλεφώνημα του Γρηγορίου, που την ενημερώνει πως η Μαρίνα ζει.

Ο Μάνος και η Σοφία διασχίζουν το διάδρομο του νοσοκομείου, όταν έρχεται ο Χρήστος και τους μεταφέρει την είδηση πως η Μαρίνα εμφανίστηκε στην Ασφάλεια. Η Σοφία νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και φεύγει οργισμένη, αφού καταλαβαίνει πως ο Μάνος ήξερε ότι η Μαρίνα είναι ζωντανή και της το έκρυψε. Η Κρίστη διαλέγει τα ρούχα του Άλκη για το αποψινό βράδυ και του ζητάει να πάνε τον Φαίδωνα στην Άννα, καθώς έχει σχέδια για τη συνέχεια της βραδιάς τους. Ο Άλκης, φανερά κολακευμένος δέχεται νομίζοντας πως αυτό θα είναι το νέο τους ξεκίνημα για μια κοινή ζωή. Η Μαρίνα συναντιέται με τη Δάφνη στην Ασφάλεια. Έντονη η συγκίνηση και από τις δύο πλευρές. Ο Μάνος βεβαιώνει τη Σοφία πως, παρά τον ερχομό της Μαρίνας, τίποτα δε θα αλλάξει μεταξύ τους. Η Μαρίνα λέει στη Δάφνη πως το μόνο που θέλει από τον Μάνο είναι να τη συγχωρήσει γι’ αυτό που του έκανε και να είναι ευτυχισμένος με τη Σοφία. Η Δάφνη συγκινείται με το μεγαλείο της ψυχής της. Στη συνέχεια φεύγει από την Ασφάλεια, ενώ ο Δημήτρης εξακολουθεί να την παρακολουθεί...


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ