Breaking News

Survivor: Η Ζωή Τζάνη αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση της με τον Γιάννη Σπαλιάρα (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Μαχητές στο Survivor, είδαμε το Γιάννη Σπαλιάρα να συγκινείται έντονα από το μήνυμα της Ζωής Τζάνη.

Δημοσιεύματα το περασμένο καλοκαίρι τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. Η ίδια μάλιστα είχε πει τότε: «Μιλάμε με τον Γιάννη, δεν έχουμε τσακωθεί. Απλώς, έχουμε χωρίσει. Θέλουμε να ηρεμήσουμε και να δούμε πώς είναι να είμαστε χωριστά. Ο χρόνος θα δείξει».

Η σeξι και παράλληλα γλυκιά γυμνάστρια, που εργάζεται ως personal trainer, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού, αποκάλυψε ότι ουσιαστικά δεν σταμάτησαν ποτέ να επικοινωνούν. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Συγκινήθηκα όταν τον είδα να το διαβάζει. Έχω να τον δω τόσο καιρό. Τα συναισθήματα είναι πολύ δυνατά. Μπορεί να μου λείπει αλλά θέλω να συνεχίσει να είναι εκεί. Τον στηρίζω σε ότι έχει επιλέξει, οπότε κάνω υπομονή. 

Το να μείνουμε λίγο καιρό χώρια νομίζω ότι είναι κάτι που βοήθησε και τους δύο να σκεφτούμε κάποια πράγματα. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα στη σχέση μας, όπως γίνεται σε όλες τις σχέσεις. Αλλά είχαμε πάντα επικοινωνία, ποτέ δεν χαθήκαμε τελείως. Θα δούμε στο μέλλον πως θα εξελιχτούν τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρα. 

Θεωρώ φυσιολογικό που έχει αδυνατίσει, για έναν άντρα που γυμνάζεται καθημερινά. Μπορεί να έτρωγε και 8 γεύματα την ημέρα. Θα επανέλθει αμέσως όταν βγει».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Ant1.