Breaking News

Έριξε αυλαία το Πρωινό - Συγκίνηση, δάκρυα και... αποχωρήσεις (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" έριξε σήμερα αυλαία και το Πρωινό. Χαρακτηριστικές στιγμές ήταν η συγκίνηση της Σάσας Σταμάτη, η αποχώρηση του Στέφανου Κωνσταντινίδη και η δήλωση της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, που άφησε ερωτηματικά σχετικά με τη συνεργασία της με την εκπομπή την επόμενη σεζόν.

«Ήταν μία από τις πιο ωραίες χρονιές που έχουμε περάσει στην τηλεόραση, αν και για μένα προσωπικά ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας μέσα απ' την καρδιά μου, πραγματικά. Εγώ δεν ξέρω αν θα είμαι μαζί σας το Σεπτέμβριο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να με κρατήσουν εκτός τηλεόρασης» είπε η γνωστή μαγείρισσα.


«Φαίη σ' ευχαριστούμε για όλα. Ήταν μία περίεργη χρονιά, είμαι 7 χρόνια εδώ... ήταν μία διαφορετική χρονιά» τόνισε με δάκρυα στα μάτια η Σάσα Σταμάτη.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Ένα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ. Πέρυσι τέτοια εποχή πρωτομιλήσαμε στο τηλέφωνο για να έρθω στο Πρωινό. Του χρόνου δεν θα είμαι όπως το ξέρεις, το έχουμε συζητήσει. Ήταν μία πολύ όμορφη χρονιά. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου' χετε φέρει τύχη. Σας έχω στην καρδιά μου».


«Να πω και να σας κοιτάξω στα μάτια ένα μεγάλο ευχαριστώ, σαν εκπομπή. Ως Φαίη να σας ευχαριστήσω πάρα πάρα πολύ που μας δέχεστε στο σπίτι σας καθημερινά, που μας ακούτε, που τραγουδάμε μαζί, που τα λέμε μαζί, που περνάμε όμορφα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας ανοίγετε την πόρτα σας, στο σπίτι σας και στην καρδιά σας» είχε δηλώσει νωρίτερα η Φαίη Σκορδά, απευθυνόμενη στο τηλεοπτικό κοινό.