Breaking News

Κάτι χωρισμένα παλικάρια - Τα Επεισόδια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γέλιο και συναίσθημα σε ιστορίες «χωρισμού» και καθημερινής τρέλας... Πέντε «χωρισμένοι» και εντελώς διαφορετικοί άντρες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να ζήσουν επιτέλους την απόλυτη ελευθερία! Ένα παλιό ανακαινισμένο σπίτι θα γίνει ο παράδεισος του εργένη...

Στα 40α του γενέθλια ο Πέτρος (Μάριος Αθανασίου) ανακοινώνει στη χειριστική και καταπιεστική γυναίκα του Κατερίνα (Μαρία Σολωμού) ότι θέλει να χωρίσουν και κάνει εντυπωσιακή έξοδο, τόσο από την οικογενειακή εστία, όσο και από την οικογενειακή επιχείρηση με αφεντικό τον πεθερό του! Κατόπιν ανακαινίζει το παλιό σπίτι της θείας του από την Αμερική, προκειμένου να νοικιάσει τα δωμάτια, με όρο απαράβατο για τους υποψήφιους ενοικιαστές να είναι άντρες και χωρισμένοι.

Πρώτος συγκάτοικος, ο κολλητός του, Χριστόφορος (Κώστας Κόκλας), επιτυχημένος πλαστικός χειρουργός, έξυπνος, πονηρός και μανιώδης γυναικάς. Η ανασφαλή σύζυγός του Βιολέτα (Μαριάννα Τουμασάτου) μια μέρα ανακαλύπτει τις εξωσυζυγικές δραστηριότητές του και τον διώχνει από το σπίτι! Ο Ευτύχης (Σπύρος Πούλης) είναι κλασικός απατεωνίσκος και τεμπελάκος, ενώ γίνεται εύκολα συμπαθής. Λεφτά δεν έχει, έχει όμως άπειρα σχέδια για να πιάσει την καλή. Η δυναμική γυναίκα του Μάρθα (Βασιλική Ανδρίτσου) τον χώρισε καθώς βαρέθηκε να τον συντηρεί, αλλά θα τον βρίσκει όλο μπροστά της, αφού δουλεύει στο μπαρ-ρεστοράν του νέου κολλητού του Ευτύχη, του Μηνά.

Ο ιδιοκτήτης ενός επιτυχημένου μπαρ-ρεστοράν Μηνάς (Νίκος Μουτσινάς) είναι απλός, ειλικρινής, συναισθηματικός και είχε σχέση εδώ και έξι χρόνια με τον Άγγελο, έναν ταλαντούχο ζωγράφο. Μόνο που ο Άγγελος καβάλησε το καλάμι όταν άρχισε να γίνεται γνωστός. Ο Μηνάς δεν τον αναγνωρίζει πια και, ως ειλικρινής που είναι, θα χωρίσει. Ο καθηγητής μαθηματικών Αντώνης (Σταύρος Σβήγκος), είναι νόστιμος άντρας, αλλά προβληματικός, εσωστρεφής και ντροπαλός, ο οποίος μόλις χώρισε... από την υπερπροστατευτική μαμά του και φιλόλογο Ιουλία (Νατάσσα Τσακαρισιάνου).

Διασκευή σεναρίου: Βίκυ Αλεξοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Θωμόπουλος, Πάνος Κούτρας
Κανάλι προβολής: Ant1 (2017-2018)

Για να δείτε τα επεισόδια σε λίστα πατήστε ΕΔΩ