Breaking News

Κάτι χωρισμένα παλικάρια: Επεισόδια 20 - 21

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδιο 20: Ο Πέτρος σοκάρεται μαθαίνοντας από την Κατερίνα ότι η Θάλεια του είχε πει ψέματα, ενώ δεν ξέρει πώς να αντιδράσει με τις τρεις πρώην του μαζί. Ο Μηνάς και ο Άγγελος τσακώνονται με αφορμή τον Ρένο. Η Δανάη έχει άλλη μια δυσάρεστη συνάντηση με την Κατερίνα, ενώ ο Πέτρος είναι στα πρόθυρα κρίσης ηλικίας και αποφασίζει να ξεκόψει απ’ όλες τις γυναίκες που τον βασανίζουν. Ο Αντώνης είναι έξαλλος με τον Ευτύχη και τη μητέρα του λόγω του φιλιού.

Ο Ευτύχης, όμως, θα καταφέρει να τον φέρει με τα νερά του, προτείνοντάς του να το χρησιμοποιήσει για να εκβιάσει την Ιουλία. Η Μάρθα μαθαίνει από την Ιουλία ότι ο Ευτύχης της επέστρεψε τα χρήματα και απορεί πού τα βρήκε, την ίδια ώρα που ο Ευτύχης - ενδίδοντας στην πρόταση του Γρηγόρη - μιλάει στα παιδιά του. Η Κατερίνα και η Βιολέτα αποφασίζουν να πάνε για ψώνια «φορτώνοντας» τις πιστωτικές κάρτες του Χριστόφορου. Μόλις μάθει εκείνος το ποσό που ξόδεψαν - και κυρίως τι ψώνισαν - θα πάθει κρίση ζήλιας και θα βγει εκτός εαυτού...

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 20)

Επεισόδιο 21: Η πρεσβυωπία οδηγεί τον Πέτρο σε νέα στάση ζωής. Η Κατερίνα περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία για να τον διεκδικήσει, έχοντας πια να ανταγωνιστεί μια λίστα που ο Πέτρος βρήκε στο ίντερνετ με πράγματα που θα έπρεπε να έχει κάνει πριν τα 40 και είναι αποφασισμένος να κάνει τώρα!  Η ίδια λίστα θα βοηθήσει τον Αντώνη να πατήσει πόδι στην Ιουλία και να «ενηλικιωθεί», ενώ τρελαίνει όλους τους υπόλοιπους συγκάτοικους. Ο Μηνάς περνάει ένα μικρό υπαρξιακό, όταν τον κατηγορούν πως όλη του η ζωή είναι οι άλλοι. Μία συνάντηση της Μάρθας με την Ιουλία θα την βοηθήσει.

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 21)

Για την αρχική σελίδα "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" πατήστε ΕΔΩ