Breaking News

Ο άντρας των ονείρων μου: Επεισόδια 1 - 2

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 2/10/17 - Επεισόδιο 1:  Η Αθηνά είναι μια δυναμική τηλεοπτική παραγωγός, που απολαμβάνει τον τέλειο γάμο με το σύζυγό της, τον Τζακ, μακριά από σόι και πεθερικά. Τον παντρεύτηκε μόνο όταν έμαθε πως δεν έχει κανέναν άλλον στον κόσμο και πως οι θετοί του γονείς ζουν στο εξωτερικό. Η μητέρα της, η Έλλη την συμβουλεύει σε κάθε της βήμα. Ο Τζακ δεν σταμάτησε ποτέ να σκέφτεται τη βιολογική του οικογένεια και θα ήθελε μια μέρα να τους βρει.

Ο Πανίκος και η Αγγελική είναι ένα ήσυχο ζευγάρι που περνάει τη ζωή του ανάμεσα στο σπίτι και στο οικογενειακό ζαχαροπλαστείο. Μεγάλωσαν τρεις κόρες, έχουν μία εγγονή και ζουν όλοι μαζί σε μια οικογενειακή πολυκατοικία. Κατά βάθος, τους πονάει πάντα η εξαφάνιση του γιού τους. Ο μικρός Γιαννάκης χάθηκε όταν ήταν πέντε ετών και από τότε αγνοούνται τα ίχνη του.

Στο μεταξύ, ξημερώνουν τα γενέθλια της κόρης τους, της Μίκας. Είναι μέρα πένθους για την οικογένεια, διότι την ημέρα που γεννήθηκε, χάθηκε ο Γιαννάκης. Η γιαγιά Ιωάννα έχει απαγορέψει τους εορτασμούς, αλλά η Αγγελική νιώθει πως είναι κρίμα για την κόρη της να μην έχει κόψει ποτέ μια τούρτα γενεθλίων. Όταν η Μπέλλα, η πλούσια νύφη της οικογένειας, πηγαίνει τη γιαγιά διήμερο σε spa, η Αγγελική διοργανώνει ένα πάρτι. Την ίδια ώρα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της Αθηνάς, της ανακοινώνει πως πρέπει να μετακομίσουν άμεσα και εκείνη πηγαίνει να ενημερώσει τον Τζακ.

Η γιαγιά Ιωάννα επισπεύδει την επιστροφή της, καθώς το spa δεν της άρεσε καθόλου. Γυρίζει στο σπίτι την ώρα που η οικογένεια γιορτάζει τα γενέθλια της Μίκας. Από το σοκ, παθαίνει συμφόρηση και σύσσωμη η οικογένεια την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Εκεί βρίσκουν τον Τζακ και την Αθηνά. Κι ενώ εκείνη δυσανασχετεί με την ανυπόφορη φασαρία τους, ο Τζακ τους βρίσκει χαριτωμένους! Η Αγγελική και ο Τζακ νιώθουν μια περίεργη οικειότητα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…



Τρίτη 3/10/17 - Επεισόδιο 2: Η οικογένεια αναστατώνει όλο το νοσοκομείο. Αυτό ενοχλεί την Αθηνά και τους κάνει παρατήρηση για τη συμπεριφορά τους. Ο Τζακ, όμως, τους βλέπει με μεγάλη συμπάθεια. Η Μίκα θεωρεί πως εκείνη φταίει για όλα και καταριέται τη μέρα που γεννήθηκε, ενώ η Αγγελική και η Βίκυ προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Τελικά η υπέρταση της γιαγιάς αντιμετωπίζεται και επιστρέφουν στο σπίτι. Τη νύχτα, η Βίκυ το σκάει από το σπίτι για να συναντήσει τον αγαπημένο της. Η Αθηνά αποφασίζει να ζητήσει πίσω τα χρήματα που είχε δανείσει στη μητέρα της, αλλά εκείνη της λέει ότι τα χάρισε στον αδερφό της, τον Αποστόλη, για να φτιάξει ένα στούντιο μουσικής.

Η Αθηνά και ο Τζακ, ψάχνοντας για σπίτι, απευθύνονται στον Ντίνο, που δουλεύει σε ένα μεσιτικό. Ο Ντίνος, θέλοντας να νοικιάσει επιτέλους ένα σπίτι και ν’ αποδείξει την αξία του στο αφεντικό του, αποφασίζει να νοικιάσει το δικό του, στην οικογενειακή πολυκατοικία, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Ο Τζακ ενθουσιάζεται με το περιβάλλον, που κάτι του θυμίζει. Η Αθηνά είναι πολύ συγκρατημένη με το διαμέρισμα. Η Ιωάννα προτείνει στην Αγγελική να δώσει αίμα στην τράπεζα DNA για να βρουν τον χαμένο εγγονό της, αλλά εκείνη διστάζει. Το ίδιο προτείνει στον Τζακ και ο φίλος του, ο Γιώργος…


Για την αρχική σελίδα "Ο άντρας των ονείρων μου" πατήστε ΕΔΩ