Breaking News

Έλντα Πανοπούλου: « Στο δικό μου γάμο έκλαιγαν πολλοί, ίσως γιατί...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η κάμερα της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" συνάντησε την Έλντα Πανοπούλου στο θέατρο Ακάδημος, όπου πρωταγωνιστεί στη θεατρική μουσική παραγωγή ''ΤΟ SHOW'', που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή.

Η Έλντα Πανοπούλου κάνει την απόλυτη ανατροπή όταν σε μια μαγική στιγμή συναντάει τον Γιώργο Αλκαίο. Στην απολαυστική παράσταση, σε ένα ελληνικό καμπαρέ οι ζωές μιας παρέας ετερόκλητων ανθρώπων δημιουργούν μια ατμόσφαιρα, άλλοτε  με πολύ χιούμορ και άλλοτε με ευαισθησία.

Μεταξύ άλλων, η αγαπημένη ηθοποιός είπε: «Υπάρχει κατά κόρον το κωμικό στοιχείο γιατί είμαι εγώ. Φυσικά θα συγκινηθούν κάποιες στιγμές, γιατί δεν υπάρχει στη ζωή γέλιο χωρίς δάκρυ. Δεν έχετε πάει σε γάμο που όλοι κλαίνε; Στο δικό μου κλαίγανε πολλοί, ίσως γιατί ήξεραν ότι θα χωρίσω. Πολύ κλάμα είχε πέσει. Εδώ η κουμπάρα μου, η Ρένα Βλαχοπούλου, που με πάντρεψε, είχε ξεχάσει να φέρει τα στέφανα».

Επίσης, σχολίασε τη δήλωσή της «Δε βίωσα ποτέ ρατσισμό. Είχα την ευλογία του Θεού να με αγαπήσει ο κόσμος χοντρέλο», ενώ τόνισε ότι της αρέσει να βλέπει τις επαναλήψεις των σειρών, στις οποίες πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν.

«Αγαπώ την τηλεόραση, με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στην καριέρα μου. Της οφείλω πάρα πολλά και αν μου δινόταν η ευκαιρία ξανά, μέσα από μια διαδικασία ενός τηλεοπτικού προϊόντος, που θα το έκρινα εγώ σωστό, θα έκανα ξανά τηλεόραση με πολύ μεγάλη μου χαρά» πρόσθεσε η Έλντα Πανοπούλου.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Epsilon.