Breaking News

Netflix: Ρίχνει τίτλους τέλους στο «House of Cards» μετά την καταγγελία σε βάρος του Kevin Spacey (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Netflix ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής αμερικάνικη σειρά «House of Cards» θα ρίξει τίτλους τέλους στην 6η σεζόν, λιγότερο από 24 ώρες αφότου ο 58χρονος Kevin Spacey ανακοίνωσε δημόσια, μέσω Twitter, ότι είναι ομοφυλόφιλos, σε μια προσπάθειά του να απαντήσει στους ισχυρισμούς του 46χρονου ηθοποιού Anthony Rapp ότι προσπάθησε να τον αποπλανήσει όταν ήταν 14 χρονών.

Η 6η σεζόν της σειράς αναμένεται να αρχίσει να προβάλλεται τον Ιούνιο του 2018. Σύμφωνα με τη Daily Mail, η εταιρία παραγωγής  Media Rights Capital και η Netflix εξέδωσαν κοινή δήλωση αργά το απόγευμα της Δευτέρας, μέσα από την οποία εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την καταγγελία, σχετικά με τον Kevin Spacey.

«Ως απάντηση στις αποκαλύψεις, τα στελέχη και των δύο εταιρειών μας έφτασαν στη Βαλτιμόρη σήμερα το απόγευμα (Δευτέρα) για να συναντηθούν με το καστ και τους συνεργάτες, προκειμένου να συνεχίσουν να αισθάνονται ασφαλείς και ότι τους στηρίζουμε» προσθέτει η ανακοίνωση.

Ο δημιουργός της σειράς Beau Willimon είπε: «Η ιστορία του Anthony Rapp προκαλεί βαθιά ανησυχία. Κατά τη διάρκεια της δουλειάς μου με τον Kevin Spacey στο "House of Cards" δεν ήμουν ούτε μάρτυρας, ούτε συνειδητοποίησα κάποια ακατάλληλη συμπεριφορά του. Ωστόσο, παίρνω σοβαρά τις αναφορές για μια τέτοια συμπεριφορά και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Υποστηρίζω το θάρρος του Anthony Rapp».