Breaking News

Σαν οικογένεια: Επεισόδια 66 - 67 - 68 - 69

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 2/10/17 - Επεισόδια 66+67: Η υποταγή τής Κατερίνας στον Στέφανο συντρίβει τον Αντρέα. Η κρυμμένη αλήθεια μπλοκάρει τα συναισθήματα που αρχίζουν να γεννιούνται στον Πέτρο για την Λυδία. Παράλληλα, όσο και αν η Αρετή αρχίζει να αντιλαμβάνεται την εμμονή τού Σάββα για την Ελένη, αδυνατεί να γνωρίσει τις σκοτεινές διαδρομές στις οποίες οδηγείται ο άντρας της. Η Ράνια αναστατώνεται από την ξαφνική εύνοια του Λουκά προς την Μαρίνα αλλά και την ακατανόητη πρότασή του. Η εμφάνιση της μικρής Χρυσάνθης στο σπίτι, λυτρώνει προσωρινά την πληγωμένη Λία. Ο Γιάννης αντιδρά στην επιμονή τής Νίκης να βρει σύντροφο στην Μαρίνα. Ο Πέτρος, όμως, βοηθά να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Η Μαρίνα, βλέπει πως στο ραντεβού της έρχεται ο Δημήτρης. Στο μεταξύ, ο Γιάννης δέχεται ευχάριστα νέα από την γιατρό του και μοιράζεται τα καλά νέα με τον Πέτρο. Μαζί, κανονίζουν να φάνε το βράδυ μαζί με τους γονείς τους, χωρίς να γνωρίζουν τις μεταξύ τους τελευταίες εξελίξεις. Ο Στέφανος, παρακολουθεί την Κατερίνα  και διαπιστώνει ότι δεν πάει σε εκδήλωση όπως του είπε, αλλά στο σπίτι των παιδιών, όπως και ο Αντρέας. Μετά από αυτή την εξέλιξη, αποφασίζει πως πρέπει να τελειώνει μια καλή με αυτή την ιστορία. Ο Δημήτρης, ομολογεί στη Νίκη πως η Μαρίνα του αρέσει, αν και φοβάται πως για τα δικά της αισθήματα. Η Νίκη, προβληματίζεται όταν το ακούει και αναρωτιέται για ποιον ανεκπλήρωτο έpωτα πρόκειται...


Τρίτη 3/10/17 - Επεισόδια 68+69: Ο Πέτρος με τον Γιάννη καταφέρνουν να ενώσουν για μια βραδιά την οικογένειά τους, προσκαλώντας στο σπίτι την Κατερίνα και τον Αντρέα. Την ίδια στιγμή, η Ελένη, μάταια, προσπαθεί να βοηθήσει τη μητέρα της να ισορροπήσει τη σχέση της με τον Λευτέρη, o oποίος είναι σοκαρισμένος από τα μυστικά που του έκρυβε τόσα χρόνια η Λία. Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα ξανασυναντά τον Δημήτρη, ο οποίος  βρίσκει το τηλέφωνό της από την Νίκη. Άνετος και γοητευτικός, ο νεαρός δημοσιογράφος θα κλέψει το ενδιαφέρον της Μαρίνας από την πρώτη στιγμή. Ταυτόχρονα, όμως, με το νέο ειδύλλιο, γύρω από τους ήρωές πλέκεται και ένα γαϊτανάκι θανάτου. Ο Σάββας πηγαίνει στο σπίτι της Κατερίνας για να την ανακρίνει και αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Εν τω μεταξύ, ο Λευτέρης ανακοινώνει στην Λία ότι αποφάσισε να μετακομίσει οριστικά στην Αθήνα και της ζητά διαζύγιο. Ο Λουκάς πηγαίνει στο τμήμα για να μάθει από τον Σάββα πληροφορίες για τη δολοφονία τού Στέφανου. Παράλληλα, ο Δημήτρης βλέπει την μαρτυρία της Κατερίνας για την κακοποiησή της από τον Στέφανο και υποπτεύεται πως η Κατερίνα έχει σχέση με τον φόνο. Ο Γιάννης αποκαλύπτει στην Νίκη την αλήθεια για τη δολοφονία του Στέφανου και εκείνη τον συμβουλεύει να μη συμμετέχει στη συγκάλυψη του φόνου. Ο Σάββας συναντιέται με την Ελένη και της εκμυστηρεύεται τον έρωτά του γι’ αυτή. Η Λυδία ανακαλύπτει ότι ο Πέτρος και η Μαρίνα δεν είναι αδέλφια. Ο Γιώργος μαθαίνει από την αστυνομία ένα συγκλονιστικό νέο.

Για την αρχική σελίδα "Σαν οικογένεια" πατήστε ΕΔΩ