Breaking News

Αθηνά Ωνάση: Ο «κόκκινος φάκελος» και οι αποκαλύψεις για τη διπλή ζωή του Αλβάρο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την Αθηνά Ωνάση και τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μίλησε ο Αλέξης Μανθεάκης, φίλος της οικογένειας Ωνάση. Πριν λίγους μήνες ο ίδιος είχε χαρακτηρίσει την Αθηνά «Μια Κούκλα από Ατσάλι», σε ανάρτησή του στο Facebook.

Παρουσιάζοντας τον περιβόητο "κόκκινο φάκελο" μπροστά στην κάμερα του Πρωινού, αποκάλυψε ότι ο Ντόντα, κατά τη διάρκεια των 11 ετών γάμου του με την Αθηνά, είχε παράλληλη σχέση τα 8,5 χρόνια με μια συvoδό πολυτελεiας από το Βέλγιο. Η σχέση τους μάλιστα ξεκίνησε ένα μήνα μετά το γάμο.  Ο Αλέξης Μανθεάκης πρόσθεσε, μεταξύ άλλων:

«Η Αθηνά ήταν σε μεγάλη ταραχή όταν την είδα εγώ πέρυσι. Βλέπουμε μια Αθηνά σήμερα που δεν μοιάζει με τη Χριστίνα που μοίραζε δώρα, που βοηθούσε τους συνεργάτες της. Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη σε οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση από έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ακόμα και για μια αρρώστια να πάει κάποιος, δεν θα ανταποκριθεί.

Εμπιστεύεται περισσότερο τους δικηγόρους της, που διαχειρίζονται την περιουσία της. Δεν έχει φίλες.

Η Αθηνά λάτρεψε τον Ντόντα. Τα πρώτα χρόνια έτρεχε σαν προβατάκι, σαν σκυλάκι από πίσω της. Τον λάτρευε, τον έβλεπε θεό. Του έδωσε τα πάντα, ήρθε σε ρήξη με την οικογένειά της και με τον πατέρα της γι’ αυτό.

Τον Ντόντα τον έβλεπα πάντα αγέλαστο κοντά της. Πολύ σπάνια γελούσε. Πάντα φαινόταν αποστασιοποιημένος».

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Πρωινού, μαζί με τις δηλώσεις του Μανθεάκη.