Breaking News

Nomads - Ειρήνη Ζάχου: «Ισχύει αυτό που βλέπουμε. Ο Μαυρίδης δεχόταν bullying» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό ήταν σήμερα καλεσμένη η Ειρήνη Ζάχου, η οποία επέστρεψε αναγκαστικά από το Παλαουάν, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο πόδι της.

Η 23χρονη πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής μίλησε για τον τραυματισμό της, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο Γιώργο Μαυρίδη:

«Τον γνωρίζω, είναι φίλος με το αγόρι μου. Ήμασταν φίλοι από πριν. Τα τατουάζ τα έχω κάνει στο Γιώργο.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που βλέπουμε ισχύει κιόλας. Εγώ, επειδή μιλούσα με το Γιώργο από τις πρώτες εβδομάδες που ήταν πραγματικά μόνος του, το έβλεπα ότι γινόταν αυτό και πραγματικά δεχόταν bullying.

Εσκεμμένα... κατά λάθος... ενοχλούσε κάτι τους υπόλοιπους; Σε εμάς εξωτερικευόταν πιο πολύ στους αγώνες, μπορεί να έλεγε κάτι και να μην τον άκουγαν.

Τη συμβίωσή τους δεν την είχα ζήσει, Εγώ, όσο τους είχα ζήσει στα παιχνίδια, έβλεπα αυτή την αντιμετώπιση, ότι δεν τον υπολόγιζαν πολύ. Σε κάποια παιχνίδια, που πραγματικά ο Γιώργος ήταν καλός, δεν έπαιζε, δεν τον έβαζαν. Απαξιωτικοί δεν θα έλεγα ότι ήταν. 

Επειδή μιλούσα με το Γιώργο, μου έλεγε ότι το βιώνει αυτό το πράγμα. Ωστόσο, μετά από κάποιες εβδομάδες, μου είπε ότι ο Νίκος Αναδιώτης είναι ουδέτερος. Όταν μιλούσαν όλοι μαζί, έλεγε "ακούστε και το Γιώργο, μιλήστε και με το Γιώργο". Φαντάζομαι ότι, επειδή το έβλεπε πιο σφαιρικά, κατέληξε στο να είναι μαζί με το Γιώργο.»

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η Ειρήνη στο Πρωινό.