Breaking News

Οι δηλώσεις on camera της Κωνσταντίνας Στεφανοπούλου του «3, 2, 1» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη γνωρίσαμε το 1993 στο σόου του Ant1 «3, 2, 1», όπου ξεχώρισε με την εξωτερική της εμφάνιση και τη χάρη της. Το 1995 ήρθε η πρόταση από το Star για την παρουσίαση δικής της εκπομπής. 

Ενώ, όμως, οι μετοχές της ανέβαιναν, η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου αποχαιρέτισε τα πλατό και αποσύρθηκε, λόγω και του έpωτά της για τον Μιχάλη Ρακιντζή.

Σήμερα εργάζεται ως γραφίστρια, επιμελείται εικόνες και βίντεο, ενώ έχει γίνει εξπέρ στα special effects, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον αγαπημένο της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή "Εδώ" του ΣΚΑΪ είπε για τον Μιχάλη Ρακιντζή: «Είμαι πάρα πολύ καλά και έχει παίξει απόλυτα θετικό ρόλο στη ζωή μου».

Για την εκπομπή «3, 2, 1»: «Ήταν μια πολύ καλή ψυχαγωγική εκπομπή, πρωτοποριακή τότε για τα ελληνικά δεδομένα... λίγο παρεξηγημένη, με την έννοια ότι ήταν πολλά δροσερά κορίτσια, χαρούμενα, ανάλαφρα, με λίγη αφέλεια, με όνειρα. Θυμάμαι την αποδοχή του κόσμου και ειλικρινά δεν το πιστεύω πώς ένα τηλεπαιχνίδι προσέγγισε και άγγιξε τόσο πολύ τον κόσμο τότε». 

Για την εκπομπή της στο Star: «Νομίζω πως 29 ετών, πρωινή live εκπομπή τριών ωρών, δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως».

Για την αποχώρησή της: «Αισθάνθηκα ότι δεν είχα πια τον ενθουσιασμό. Δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να φύγω. Όμως, σκέφτηκα ότι, επειδή δεν πρόλαβα να εθιστώ στην τηλεόραση, λέω "ή θα το κάνεις τώρα ή μετά - αν κάτι δεν πάει καλά και έχεις εθιστεί σε αυτό τον τρόπο ζωής - δεν θα μπορείς να κάνεις πίσω"».