Breaking News

Τίτλοι τέλους στη σχέση Jennifer Lawrence - Darren Aronofsky (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο μήνες μετά την πρώτη «τρυφερή» δημόσια εμφάνισή τους η 27χρονη Jennifer Lawrence και ο 48χρονος σκηνοθέτης Darren Aronofsky αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή τους. Πηγές αναφέρουν ότι έπαιξε ρόλο η μεγάλη διαφορά ηλικίας τους, σε συνδυασμό με κάποιες αρνητικές κριτικές για την ταινία "Mother!"...

Η αρχή της σχέσης τους χρονολογείται τον Σεπτέμβριο του 2016, ωστόσο την είχαν κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται τις δηλώσεις μιας πηγής στο περιοδικό People, το ζευγάρι χώρισε την περασμένη εβδομάδα.

«Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ηλικίας και είναι διαφορετικοί άνθρωποι. Ο καθένας πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του. Έχουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλο, αλλά δεν βρίσκονται στο ίδιο σημείο» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πηγή.

Και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν προορίζονταν για γάμο. Διασκέδαζαν, μοιράζονταν πολλές πεποιθήσεις και σκέψεις και απολάμβαναν αυτό που θα μπορούσαν να μάθουν ο ένας από τον άλλον».

Το τελειωτικό χτύπημα στη σχέση τους φέρεται να ήρθε μετά τις αμφιλεγόμενες κριτικές για την ταινία "Mother!", την οποία σκηνοθέτησε ο Darren Aronofsky.