Breaking News

Nomads (Επ. 13/11/17): Πρώτος μονομάχος o Ζαμπίδης - Άλλαξαν όλα στους Ωκεανούς (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι Νομάδες του Ωκεανού έχασαν στο αγώνισμα ασυλίας, στο επεισόδιο της Δευτέρας και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο προκειμένουν να ψηφίσουν τον πρώτο μονομάχο - υποψήφιο προς αποχώρηση. Ένα δύσκολο συμβούλιο, το οποίο άλλαξε για πρώτη φορά την ισορροπία στην ομάδα, όσον αφορά τις σχέσεις μεταξύ των παικτών...

Όπως είχε προβληθεί ήδη στο Πρωινό, ο Λευτέρης Παρασκευάς πέταξε το "καρφιά" του για το Μιχάλη Ζαμπίδη. «Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα θεωρούμουν εγώ ότι ήμουν ο αδύναμος της ομάδας. Εγώ δεν θεωρώ ότι είμαι αδύναμος... ο αδύναμος είναι ο Μιχάλης κι εκεί πέρα λογικά θα δώσω την ψήφο μου. Ο Μιχάλης είναι μια ηγετική μορφή στην ομάδα. Ο λόγος που ηγείται της ομάδας εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Δε θέλω να κρύβομαι... η προηγούμενη ψήφος μου προς τον Μάνο ήταν καθαρά για να σώσω εγώ τον εαυτό μου. Έχει τελειώσει αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Για να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 32 της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου πατήστε ΕΔΩ

Στο συμβούλιο ο Μιχάλης Ζαμπίδης και ο Μάνος Πίντζης είχαν από δύο ψήφους. Ωστόσο η ψήφος της Βασιλικής Μιλλούση αποδείχτηκε καθοριστική, καθώς επέλεξε το Ζαμπίδη, ο οποίος την Πέμπτη θα αγωνιστεί για να παραμείνει στο Παλαουάν.

Από τις ψήφους που ξάφνιασαν ήταν της Δήμητρας Φραντζή στον Γιώργο Κατσινόπουλο, με την αιτιολογία ότι δεν πλένει τα ρούχα του. Πάντως, ο Ζαμπίδης στις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι, ίσως, υπήρξε μεθοδικότητα από τους συμπαίκτες του.

«Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει συνεννόηση ή αν είναι τυχαίο. Και τα δύο σενάρια είναι λογικά στο μυαλό μου» είπε, μεταξύ άλλων.




Μετά την ψηφοφορία το κλίμα ήταν για πρώτη φορά βαρύ στην ομάδα του Ωκεανού. Οι παίκτες στις συζητήσεις τους προσπαθούσαν να αιτιολογήσουν την ψήφο τους, κυρίως όσοι επέλεξαν τον Ζαμπίδη.

Δείτε όσα ακολούθησαν μετά το συμβούλιο...