Breaking News

Η εγκυμονούσα Ελεάνα Παπαϊωάννου μίλησε για το γάμο της και τη δύσκολη περίοδο μετά το Fame Story (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Από την 1η Ιουλίου η Ελεάνα Παπαϊωάννου, που γνωρίσαμε από το Fame Story, είναι παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα Δημήτρη Βεργίνη. Η τραγουδίστρια ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Σε δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Εδώ" τόνισε: «Είναι η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου και στην κοινή μας ζωή με τον Δημήτρη. Δεν υπάρχει ωραιότερο δώρο».

Και πρόσθεσε αργότερα για το σύζυγό της: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία αρχοντιά και μία ευγένεια έμφυτη. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί είναι αρσενικός επί της ουσίας. Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που έχω βρει έναν άνδρα σαν τον Δημήτρη και είμαι ήρεμη και ασφαλής».

Για την περίοδο που πέρασε μετά το Fame Story είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι από το Fame Story και μετά, με όλο αυτό που έγινε εγώ τρόμαξα πάρα πολύ. Ήμουν πολύ μικρούλα, ήμουν 18 χρονών και όλο αυτό ήταν μη διαχειρίσιμο. 

Εννοείται ότι το καβάλησα, δεν γίνεται να μην το καβαλήσεις. Άρχισα και το ένιωθα ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα... όταν πολλές φορές δοκίμαζα κάποιους φίλους που είχα, έλεγα βλακείες, μπούρδες, ασυναρτησίες και συμφωνούσαν μαζί μου. 

Οι δικοί μου για μένα μετακόμισαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για 6-7 χρόνια, νοίκιαζαν σπίτι απέναντί από το δικό μου».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.