Breaking News

Η συγκλονιστική περιγραφή της Ρούλας Ρέβη για τις δυσκολίες που πέρασε στην εγκυμοσύνη της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν σήμερα η Ρούλα Ρέβη, η οποία συγκλόνισε όταν εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η γνωστή φωτογράφος και σύντροφος του Αποστόλη Τότσικα είπε, μεταξύ άλλων:

«73 ημέρες είχα καθίσει στο νοσοκομείο, κλεισμένη μέσα στο δωμάτιο. Είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη μέχρι την 21η εβδομάδα. Μπήκα για ένα πολύ μικρό θέμα και άρχισε η περιπέτεια γιατί έπαθα τυχαία κάτι άλλο... έπαθα αποκόλληση πλακούντα, αλλά πολύ μεγάλη και ευτυχώς έτυχε όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Όταν πήγα στο σπίτι το ξαναέπαθα και επέστρεψα στο νοσοκομείο. Δεν έφυγα μέχρι να γεννήσω. Ήταν πολύ δύσκολο...

Ήμουν σίγουρη για λίγες ημέρες ότι θα χάσω τα παιδιά. Έπαθα πανικό, μαύρισε όλο μπροστά μου... Δεν ήμουν καθόλου θετική. 

Μετά έπαθα πολλά, έπαθα κι άλλα... μεταγγίστηκα, έπαθα λοίμωξη από το χειρουργείο, έπαθα κάτι με το συκώτι μου από τις ορμόνες που εκκρίνει ο οργανισμός, ξυνόμουν, έτρεχαν αίματα από το σώμα μου... πάρα πολλά. Έπαθα ότι επικίνδυνο μπορεί να πάθει μια έγκυος γυναίκα».

Δείτε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά.