Breaking News

Τρόμος σε πτήση της Aeroflot: Καταστράφηκε η μύτη του αεροσκάφους (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα δείχνουν μια μεγάλη τρύπα στο μπροστινό μέρος ενός αεροσκάφους, που πραγματοποίησε πτήση τη Δευτέρα από το αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας στο αεροδρόμιο Pulkovo στην Αγία Πετρούπολη, στη Ρωσία.

Η μύτη του αεροσκάφους της Aeroflot Russian Airlines, που είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ρωσίας και μία από τις παλαιότερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, υπέστη σοβαρή ζημιά, που φέρεται να προκλήθηκε τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία της προσγείωσης στο αεροδρόμιο Pulkovo.

Κανείς επιβάτης δεν τραυματίστηκε, ενώ η προσγείωση πραγματοποιήθηκε με ασφάλεια. Η Margarita Potekhina, εκπρόσωπος του αεροδρομίου, επιβεβαίωσε το περιστατικό, ενώ επισήμανε ότι το αεροπλάνο έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, προκειμένου να επισκευαστεί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα στοιχεία οδηγούν τους ειδικούς στο συμπέρασμα ότι το αεροπλάνο συγκρούστηκε με πουλί, πιθανώς με έναν μεγάλο κορμοράνο, που συναντάται συχνά στην περιοχή της Αγίας Πετρούπολης.

Ο εμπειρογνώμονας Vadim Bazykin τόνισε: «Θεωρείται ως πολύ σοβαρό ατύχημα. Φυσικά, υπάρχουν ειδικά μηχανήματα στα αεροδρόμια για την εκδίωξη των πτηνών, όπως και ειδικές υπηρεσίες που ασχολούνται με αυτό το ζήτημα, αλλά είναι αδύνατο να υπάρξει προστασία 100%».