Breaking News

Μάρω Λύτρα: «Πρέπει να περιμένετε για την αλήθεια. Σταματήστε να με ενοχλεiτε»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την αποκάλυψη της Μάρως Λύτρα ότι έπεσε θύμα σeξoυαλικήs παρεvόχλησηs την περίοδο που έμενε και εργαζόταν στην Ελλάδα ως τραγουδίστρια, άρχισαν σενάρια για το όνομα στο οποίο αναφέρεται.

Η ίδια, με νέα ανάρτησή της, προσπαθεί να σταματήσει τις φήμες που ξεκίνησαν, σχετικά με το δράστη, ξεκαθαρίζοντας: 

«Δεν είναι στιχουργός. Οι στιχουργοί, άντρες και γυναίκες, με τους οποίους έχω δουλέψει, μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είμαι αδελφή τους και ήταν επαγγελματίες και κύριοι. Μην επινοείτε ιστορίες. Αν θέλετε την αλήθεια, πρέπει να περιμένετε. Θα σας δώσω την αλήθεια. Και πολλοί άντρες και γυναίκες στην Ελλάδα θα σας δώσουν την ίδια αλήθεια. Δυστυχώς νομίζουν ότι είναι ok και ότι η παpενόχληση είναι μέρος του παιχνιδιού για να πετύχεις. Όχι, δεν είναι ok».

Σε άλλες αναρτήσεις της, που ανέβασε στο προφίλ της μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας), εκφράζει την ενόχλησή της σε όσους της τηλεφωνούν για να αποσπάσουν κάποια είδηση.

«Σταματήστε να με καλείτε και να ενοχλεiτε εμένα και την οικογένειά μου» τονίζει, επισημαίνοντας ότι η ώρα στον Καναδά είναι 7 ώρες πίσω. Μάλιστα κάποιους τους χαρακτηρίζει «ηλiθιους», προφανώς γιατί την παίρνουν τηλέφωνο τις ώρες που κοιμάται.

«Δεν θέλω να είμαι διασημη πια, δεν θέλω να δίνω συνεντεύξεις Δεν προσπαθώ να πουλήσω τίποτα. Θέλω να ανοίξω τα μάτια σας. Θέλω να βοηθήσω τα vεαpά κοpiτσια και αγόpια και άλλες γυναίκες σε κάθε βιομηχανiα» προσθέτει η Μάρω Λύτρα.