Breaking News

Ο Τάκης Σπυριδάκης στο «Late Night» (13/12/17) - Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο "Late Night" με το Γιώργο Λιάγκα, ήταν καλεσμένος ο Τάκης Σπυριδάκης, το βράδυ της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει περάσει μια στριμωγμένη ζωή και μίλησε για τη μεγάλη δημοσιότητα που δέχθηκε εξαιτίας του ρόλου του σε μια διαφήμιση, καθώς και τη μεγάλη οικονομική άνεση που του προσέφερε για ένα χρονικό διάστημα. 

Παραδέχτηκε ότι πάσχει από αγοραφοβία και πως δεν τα πάει καλά με τη δημοσιότητα, ενώ αναφέρθηκε στα πάθη του, μίλησε για την προσωπική του ζωή, τους δύο γάμους που έχει κάνει, τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει καθώς και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη δεύτερη σύζυγό του.

Επίσης, έκανε μια βαθιά εξομολόγηση στον Γιώργο Λιάγκα για τη μάχη του με τον καρκίνο και μίλησε για τις 54 εφιαλτικές μέρες που πέρασε στο νοσοκομείο, καθώς και για το πόσο του στάθηκε τότε ο ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος.

«52 μέρες μέσα στο νοσοκομείο τα είδα όλα. Εκείνο που με έκανε πολλές φορές να δακρύσω ήταν οι συνάδελφοι που ήταν δίπλα μου. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν συνέχεια εκεί, καθόταν σε μια καρέκλα ο άνθρωπος και ξενυχτούσε, που μέχρι τότε είχαμε πει μόνο ένα γεια. Ήταν συγκινητικό...», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τάκης Σπυριδάκης μίλησε ανοιχτά για το πώς του ανακοίνωσε ο γιατρός ότι πάσχει από καρκίνο και ποια ήταν η δική του πρώτη αντίδραση. Αποκάλυψε τι τον κράτησε στη ζωή καθώς και από που παίρνει δύναμη.

Δείτε στο βίντεο του Ant1 ολόκληρη τη συνέντευξη.