Breaking News

Η Ελένη Φουρέιρα στο «Late Night» (13/12/17)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκτός από τον Τάκη Σπυριδάκη, που συγκλόνισε μιλώντας ανοιχτά για τη μάχη του με τον καρκίνο, το βράδυ της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχθηκε στο πλατό του "Late Night" και την Ελένη Φουρέιρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και τα προσωπικά της, ενώ αναφέρθηκε στη Eurovision και στο πόσο θα ήθελε να εκπροσωπήσει κάποια στιγμή την Ελλάδα στο διαγωνισμό.

Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία, πώς φαντάζεται το μέλλον της μαζί του, καθώς και για το αν θα τον ακολουθούσε στο εξωτερικό. Αποκάλυψε πόσες φορές έφτασε κοντά στο ενδεχόμενο ενός γάμου και πόσες φορές της έχουν κάνει πρόταση. Αναφέρθηκε στον κυρίαρχο ρόλο που παίζει το σeξ σε μια σχέση, έκρινε την εξωτερική της εμφάνιση και παραδέχτηκε την πλαστική στήθουs που έχει κάνει.

Επίσης, πήρε θέση στο ζήτημα της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια και παραδέχτηκε ότι θέλει να αποκτήσει παιδί ή ακόμα και να υιοθετήσει.

Ακόμη, η Ελένη Φουρέιρα εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή και στο τηλεοπτικό κοινό τους λόγους που την έκαναν να κρύβει την καταγωγή της και αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς την αντιμετώπιζε η μητέρα της, όσο καιρό δεν παραδεχόταν ότι είναι από την Αλβανία.

Δείτε στο βίντεο του Ant1 ολόκληρη τη συνέντευξη.