Breaking News

Γερμανού για DWTS: «Τη Σπυροπούλου την έφαγε λάχανο μία διαγωνιζόμενη. Έθεσε βέτο...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη στιγμή που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν στο δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο, η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έφερε στο φως πληροφορίες σχετικά με το "ναυάγιο" της συμμετοχής της πρώην παρουσιάστριας του Alpha στο "Dancing with the stars", που θα κάνει πρεμιέρα στον Ant1 την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 21.00...

Σε αντίθεση με το Νίκο Γεωργιάδη - που υποστήριξε ότι οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε συμφωνία λόγω των αρκετά υψηλών οικονομικών απαιτήσεων της Σπυροπούλου και κάποιων θεμάτων σχετικά με χορηγούς που επιθυμούσε να έχει - η Ναταλία Γερμανού είπε:

«Οι δικές μου πηγές λένε ότι από το "Dancing with the stars" την Κωνσταντίνα τη "φάγανε"... τη "φάγανε λάχανο"... Συγκεκριμένα την "έφαγε λάχανο" μία που θα χορέψει τελικά στο Dancing!

Δεν μιλάω για την Ευαγγελία Αραβανή. Μία εκ των διασήμων κυριών, που θα χορέψει στο Dancing, η οποία έχει τη δυνατότητα να θέτει βέτο και να λέει "ή αυτή ή εγώ", έθεσε βέτο για την Κωνσταντίνα, λένε οι δικές μου πηγές. Δεν μπορώ να πω όνομα...

Δεν είναι η Χριστίνα Λαμπίρη, ούτε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Έγινε για προσωπικούς λόγους, που είχαν να κάνουν με κάποιον άντρα!».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο "Επιτέλους Σαββατοκύριακο".