Breaking News

Μ. Μπαζιάνα: «Kάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα - Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο αντοχής της χώρας» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την πρώτη της συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών - Σαββατοκύριακο» παραχώρησε η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέττυ Μπαζιάνα. Η συνέντευξη τεσσάρων σελίδων, με τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά δεν πήρε την εξουσία», δημοσιεύεται στην εφημερίδα, που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα, Παρασκευή.

«Η Ιστορία έχει καταγράψει τη διαφορά ήθους και πολιτικής. Δεν δέχομαι κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Αν ξέρετε κάποιον από τον ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους» λέει η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Και επισημαίνει: «Ο κόσμος των παραδείσιων τόπων ανήκει σε διαφορετικό από μένα αξιακό σύστημα. Πώς είναι δυνατόν να θεωρείται αξία η ιδιώτευση, το προσωπικό κέρδος σε βάρος του κοινού καλού και του δίκιου;».

Για τα δραματικά γεγονότα μέσα και έξω από το Μαξίμου το καλοκαίρι του 2015, τονίζει:

«Προσωπικά μιλώντας, τα τελευταία τρία χρόνια κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα, από οργή - ναι κυριολεκτώ. Πώς είναι δυνατόν να υποτιμήθηκε τόσο η γνώμη ενός λαού από τους ισχυρούς-δυνάστες του; Ποια "δημοκρατία" των ισχυρών μπορεί να αγνοήσει την επιλογή ενός λαού να ακολουθήσει άλλο δρόμο; Θυμηθείτε, το μήνυμα που διαδόθηκε παγκόσμια σαν φλόγα εκείνο το βράδυ της μοιραίας διαπραγμάτευσης: This is a coup...

Ο Τσίπρας το πήγε ως το όριο της αντοχής που είχε η χώρα. Μέσα σ’ αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχτηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου».