Breaking News

Οι δηλώσεις του Καλυβάτση και του παραγωγού της παράστασης για επεισόδιο Παυλίδου - Παπαγιάννη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το περιστατικό, μετά την ολοκλήρωση της παράστασης «Πετάει Πετάει» στο θέατρο Χυτήριο - όπου η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε κάτω, ενώ την έβpισε με τις πιο χυδαiεs εκφράσεις - μίλησαν στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά"  ο παραγωγός της παράστασης Β. Γκουρούσης, αλλά και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που πρωταγωνιστεί.

Ο παραγωγός της παράστασης χαρακτήρισε τη στιγμή "άτυχη", ενώ είπε ότι την άλλη μέρα είδε και τον Μάνο Παπαγιάννη με αμυχές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε επίθεση και από την πλευρά της Σοφίας Παυλίδου. Τόνισε, επίσης, ότι ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Καλυβάτσης επιβεβαίωσε το περιστατικό. Συγκεκριμένα είπε (2o βίντεο):

«Ο κ. Παπαγιάννης έφυγε από το καμαρίνι του, ανέβηκε πάνω, κλώτσησε την πόρτα από το καμαρίνι της κ. Παυλίδου, και μπήκε μέσα. Εγώ την βρήκα στο πάτωμα. η κ. Κόνι Μεταξά, που ήταν δίπλα, τον είδε να την πιάνει από το λαιμό και να την πετάει κάτω. Ο ίδιος μας είπε ότι απλά την έσπρωξε. 

Εγώ τον πέτυχα όταν άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες από το καμαρίνι, γιατί άκουσα όλο το θόρυβο. Σε μία ανούσια συνάντηση με τον θιάσο ζήτησε συγγνώμη, αλλά η ουσία είναι ότι αυτή η πράξη έγινε και ουσιαστικά δεν έχει ζητήσει ούτε έδειξε κάποια διάθεση να ζητήσει κάποιος συγγνώμη από την κ. Παυλίδου».