Breaking News

Αρναούτογλου: Δηλώσεις με «καρφιά» για την ανακοίνωση του Ant1, σχετικά με το νέο ρόλο του Κανάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες ο Ant1 ξάφνιασε με την ανακοίνωση που εξέδωσε, με την οποία γνωστοποίησε ότι  ο Αντώνης Κανάκης, παράλληλα με την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα" και το νέο πρότζεκτ που θα βγει σύντομα στον αέρα, θα διαμορφώνει και τη βραδινή ζώνη του καναλιού στο σύνολό της...

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου", σχολίασε την ανακοίνωση του Ant1:

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι σημαίνει. Πραγματικά δεν ξέρω... Δεν έχω μιλήσει, έχω αρκετό καιρό να μιλήσω με τον Αντώνη Κανάκη. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό στην ανακοίνωση...

Για εμένα γιατί να είναι καλό; Εννοείς στο τι θα κάνει ο Αντώνης και αν αναλάβει κάτι; Αν και δεν έχω καταλάβει το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, ο Αντώνης είναι πολλά χρόνια στον Ant1. Έχει μια δική του λογική στο πώς λειτουργεί σε εκπομπές, που εδώ και χρόνια φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ πετυχημένες. Νομίζω ότι είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές σε αυτά που κάνει. Νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει πάντα απόψεις.

Δηλαδή, ακόμα κι αν μπορείς να διαφωνείς μαζί του σε κάποιες απόψεις, πάντα είναι ο τύπος που αυτό που θα πει έχει βάση. Δεν έλεγε ποτέ αερολογίες και νομίζω ότι όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι και πάρα πολύ καλός και πετυχημένος. Την ανακοίνωση δεν την καταλαβαίνω...»

Για το τηλεοπτικό του μέλλον τόνισε: «Ακόμα είμαι σε μια φάση που είμαι πολύ αλλού. Φτιάχνω διάφορα πράγματα, δεν θα κάνω το απογευματινό γιατί αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα. Επειδή πολλές φορές το συζητούσαν και μου έλεγαν τι θα κάνεις το απόγευμα, δεν θα κάνω αυτό το 4-6 ή 5-7. Δεν θεωρούσα ότι είμαι στη φάση να το κάνω. Τώρα ετοιμάζω κάτι άλλο...».