Breaking News

Τι πραγματικά συμβαίνει με Jennifer Aniston και Brad Pitt - To Twitter τους θέλει μαζί (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολλές φήμες ακούγονται περί επανασύνδεσης του 54χρονου Brad Pitt με την 49χρονη Jennifer Aniston, μετά το χωρισμό της με τον Justin Theroux, που έγινε με επίσημη ανακοίνωση...

Οι δυο τους πλέον είναι ελεύθεροι και πολλοί είναι οι χρήστες του Twitter που εύχονται να τους ξαναδούν μαζί ως ζευγάρι.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι μάλλον αδύνατο να συμβεί, σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δηλώσεις μιας πηγής στο People. Μεταξύ άλλων, η πηγή είπε στο People:

«Δεν είχαν μιλήσει ο ένας στον άλλο για πάνω από μια δεκαετία. Τώρα έχουν απόλυτα ξεχωριστές ζωές και έχουν γίνει εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι από όταν ήταν κάποτε μαζί.

Πλέον δεν έχουν τακτική επαφή, πέρα από περιστασιακά μηνύματα για να ευχηθούν ο ένας στον άλλον, όταν κυκλοφορεί μία νέα ταινία ή όταν συμβαίνει κάποιο μεγάλο γεγονός.

Όταν χώρισαν είχαν σοβαρά προβλήματα. Δεν είναι ηλίθιοι. Θυμούνται γιατί δεν λειτούργησε. Έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο. Οι δυο τους είναι πλέον μια "αρχαία ιστορία". Παράλληλα ο Brad Pitt έχει έξι παιδιά με την Angelina Jolie. Ξέχνα το... Δεν πρόκειται να συμβεί!».


Επίσης, σύμφωνα πάντα με τη Daily Mail, μια πηγή είπε στο UsWeekly την Παρασκευή ότι ο Pitt δεν έχει κάνει ακόμα κλήση στην Aniston. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Ο Brad λυπήθηκε όταν άκουσε την είδηση για το διαζύγιο της Jennifer. Επιθυμεί μόνο το καλύτερο γι 'αυτήν. Ωστόσο, ο Brad δεν έφτασε στο σημείο να την καλέσει και δεν σκοπεύει να το κάνει τη συγκεκριμένη στιγμή».

Μετά την είδηση του διαζυγίου της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, το βράδυ της Πέμπτης είχε ακολουθήσει "έκρηξη" στο Twitter και πολλά ήταν τα μηνύματα που εύχονταν ή ζητούσαν την επανασύνδεση του πρώην  ζευγαριού.

Μία χρήστης μάλιστα "επιστράτευσε" και τον Joy από τα "Φιλαράκια' και τη φράση του "How you doin'?", καλώντας τον Brad Pitt να κάνει την κίνησή του και να πλησιάσει την Jennifer Aniston.