Breaking News

Τίτλοι τέλους στο γάμο Jennifer Aniston - Justin Theroux! Χώρισαν με επίσημη ανακοίνωση (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Aniston και ο 46χρονος Justin Theroux αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από μόλις δυόμισι χρόνια γάμου (5 Αυγούστου 2015).

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι, έδωσε στη δημοσιότητα την Πέμπτη κοινή ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι η απόφαση ήταν αμοιβαία και πάρθηκε με αγάπη στα τέλη του περασμένου έτους. Προσθέτουν, επίσης, ότι θα παραμείνουν φίλοι και πως είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον.

Η ανακοίνωσή τους, όπως τη δημοσιεύει η Daily Mail, αναφέρει:

«Προκειμένου να μειώσουμε οποιαδήποτε περαιτέρω φημολογία, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση αυτή ήταν αμοιβαία και πάρθηκε με αγάπη στα τέλη του περασμένου έτους. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι, που αποφασίσαμε να χωρίσουμε ως ζευγάρι, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας. 

Κανονικά θα το κάναμε αυτό ιδιωτικά, αλλά, δεδομένου ότι η βιομηχανία gossip δεν μπορεί να αντισταθεί στην ευκαιρία να εικάσει και να ανακαλύψει, θέλουμε να μεταφέρουμε την αλήθεια άμεσα. Οτιδήποτε άλλο γραφτεί για εμάς, που δεν θα είναι απευθείας από εμάς, θα είναι η φανταστική αφήγηση κάποιου άλλου. Πάνω απ' όλα είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον.»


Να σημειωθεί ότι στις 11 Φεβρουαρίου η Αμερικανίδα ηθοποιός με καταγωγή από την Ελλάδα γιόρτασε τα 49α γενέθλιά της και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα κοινωνικά δίκτυα ήταν αισθητή η απουσία του Justin Theroux. 

Οι φήμες που έκαναν λόγο για χωρισμό υπήρχαν εδώ και αρκετούς μήνες και τελικά επιβεβαιώθηκαν.


Η Aniston ήταν παντρεμένη στο παρελθόν με τον Brad Pitt από το 2000 έως το 2005. Ενώ ήταν ακόμη παντρεμένοι, στα γυρίσματα της ταινίας "Mr & Mrs Smith" η Angelina Jolie έκλεψε την καρδιά του συζύγου της και ανέτρεψε τη ζωή της.

Ο Brad Pitt και η Angelina Jolie παντρεύτηκαν αρκετά χρόνια αργότερα, το 2014 και χώρισαν το περασμένο έτος.