Breaking News

MasterChef 2: Επεισόδιο 23 (9-2-2018) - Και 3η οικειοθελής αποχώρηση. Έφυγε η Μάγκυ Ταμπακάκη

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη Μάγια και τη Χριστίνα Αργυρούδη, στο 23ο επεισόδιο, το βράδυ της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, υπήρξε νέα οικειοθελής αποχώρηση, που δεν είχε να κάνει με το διαγωνισμό μαγειρικής του Star.

Η Μάγκυ Ταμπακάκη, εμφανώς συγκινημένη, ανακοίνωσε στους συμπαίκτες της ότι αποχωρεί, επειδή το παιδί της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η 35χρονη βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς επιθυμούσε να συνεχίσει, μιας και πίστευε ότι μπορούσε να προχωρήσει πολύ στο MasterChef. Ωστόσο, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το όνειρό της, βάζοντας πάνω απ' όλα το παιδί της.

Όμως, ο αρχικός προβληματισμός της, για το αν θα έπρεπε ή όχι να αποχωρήσει, σχολιάστηκε από κάποιους παίκτες. Χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γλωσσίδης είπε μπροστά στην κάμερα:

«Το να μας λέει ότι έχει προβληματισμό εγώ το βρίσκω τουλάχιστον γελοίο. Εμένα προσωπικά η μάνα μου, το χέρι μου να χτύπαγα, θα γκρέμιζε το σπίτι να έρθει να με πάρει. Δεν μπορώ να μπω στη θέση της, δεν κατακρίνω κιόλας, απλά λέω αυτά που ξέρω...».

Η Μάγκυ δήλωσε, πριν αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef:

«Ήταν μονόδρομος... το παιδί μου είναι σίγουρα πάνω απ' όλα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να επιλέξω κάτι άλλο, εκτός από την υγεία του παιδιού μου. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή... ξεκινάς με άλλους στόχους, με άλλα όνειρα... ήμουν σίγουρη ότι θα έφτανα μακριά. Μπορεί και να ήμουν εγώ η νέα Ελληνίδα Master Chef, αλλά, δυστυχώς, τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο...».


Από τους 22 διαγωνιζόμενους, που είχαν επιλεχθεί να μπουν στο σπίτι του ΜasterChef, συνεχίζουν πλέον οι 14.


Δείτε στο βίντεο το 23ο επεισόδιο (το παραπάνω απόσπασμα, από το 1:10:30 και μετά).