Breaking News

Πέθανε στα 31 του ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Davide Astori (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζει τον αθλητικό κόσμο της Ιταλίας και όχι μόνο ο ξαφνικός χαμός του αρχηγού της Φιορεντίνα, Davide Astori, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, σε ηλικία 31 ετών.

Τη λυπηρή είδηση επιβεβαίωσε και η ομάδα του. "Η Φιορεντίνα είναι βαθύτατα συγκλονισμένη και αναγκάζεται να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός της Davide Astori έχει πεθάνει" αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το σάιτ του BBC, o Davide Astori έμεινε το Σάββατο στο ξενοδοχείο με τους συμπαίκτες του, καθώς σήμερα η Φιορεντίνα θα αγωνιζόταν εκτός έδρας με την Ουντινέζε. Ο 31χρονος δεν εμφανίστηκε στο πρωινό. Όταν τον βρήκαν ήταν, ήδη, νεκρός.

Πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο. Όπως ήταν επόμενο ο αγώνας αναβλήθηκε, μαζί με όλα τα ματς της σημερινής αγωνιστικής στην Ιταλία.

Ο Davide Astori πριν από δύο εβδομάδες είχε γίνει πατέρας. Στη Φιορεντίνα είχε ενταχθεί τη σεζόν 2015-16, από την Κάλιαρι.

"Όλοι οι αγώνες αναβάλλονται ως ένδειξη πένθους. Αντίο Davide" αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο μήνυμα που ανέβηκε στο Twitter, στο προφίλ της Serie A.