Breaking News

Ρεπορτάζ - ντοκουμέντο από τον Μικρό και Μεγάλο Ανθρωποφάγο (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες το μεσημέρι βρέθηκε κοντά στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων δημοσιογράφος του samostimes, προκειμένου να διαπιστώσει αν κυματίζουν οι ελληνικές σημαίες στις 5 νησίδες, που ύψωσαν κάποιοι νεαροί από τους Φούρνους, προς τιμήν του άτυχου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου. 


Η νησίδα, για την οποία έχει προκύψει το θέμα με τους Τούρκους, είναι ο "Μικρός Ανθρωποφάγος".

Η τουρκική πλευρά επιμένει ότι σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής και το πλήρωμά του κατέβασαν την ελληνική σημαία από τη νησίδα "Μικρός Ανθρωποφάγος", ενώ η ελληνική κυβέρνηση το  διαψεύδει.

Ο δημοσιογράφος του samostimes είπε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ ότι η ελληνική σημαία κυματίζει κανονικά στον "Μεγάλο Ανθρωποφάγο", όμως στον Μικρό δεν φαινόταν το σημείο, καθώς η σημαία είχε τοποθετηθεί στην εσωτερική πλευρά της νησίδας, ενώ τους σταμάτησαν και οι άνδρες του Λιμενικού.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος μίλησε με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι του είπαν ότι η σημαία δεν ήταν στον ιστό της, όταν πήγαν να τη δουν μετά τις δηλώσεις του Μπιναλί Γιλντιρίμ...

Οι κάτοικοι τόνισαν, επίσης, ότι δεν φαινόταν σαν να την κατέβασε κάποιος. "Την πήρε ο αέρας;" αναρωτήθηκε με νόημα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου.

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπής "Σήμερα".



Δείτε και το βίντεο με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου για λογαριασμό του samostimes.