Breaking News

Meghan Markle: Η επίσημη ανακοίνωση για το γάμο της και τον πατέρα της (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Meghan Markle επιβεβαίωσε ότι ο πατέρας της δεν θα τη συνοδέψει στο γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry στις 19 Μαΐου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο του Windsor.

Ο Thomas Markle βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετά από χειρουργική επέμβαση στην καρδιά του, και μετά το σκάνδαλο με τις "στημένες" φωτογραφίες...

Μετά από ημέρες σιωπής, η Meghan αναγκάστηκε να προβεί στην εξής δήλωση, που ανέβηκε στο Twitter από το παλάτι του Kensington:

«Δυστυχώς ο πατέρας μου δεν θα βρίσκεται στο γάμο μας. Πάντα νοιαζόμουν για τον πατέρα μου κι ελπίζω να πάρει το χρόνο που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης. Εγώ κι ο Harry ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας την ξεχωριστή μας ημέρα το Σάββατο».


Ο 73χρονος Thomas Markle δήλωσε πρόσφατα στο TMZ ότι η Meghan προσπάθησε να τον καλέσει τη Δευτέρα, αλλά δεν άκουσε το τηλεφώνημα. Αργότερα του έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας του ότι τον αγαπά και πως ανησυχεί για την υγεία του.

«Μισώ την ιδέα να λείπω σε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της κόρης μου. Φυσικά θα τη συνόδευα στο γάμο, θα είναι μία ιστορική στιγμή. Θα ήθελα να είμαι μέρος της ιστορίας» τόνισε ο πατέρας της Αμερικανίδας ηθοποιού.