Breaking News

Τελειώνει το... «βασιλικό σίριαλ» με τον πατέρα της Meghan Markle (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τα δημοσιεύματα ότι η Meghan Markle παρακάλεσε τον πατέρα της Thomas να αλλάξει τη γνώμη του και να τη συνοδέψει στο γάμο της με τον Πρίγκιπα Harry στις 19 Μαΐου 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο του Windsor, κατά τη διάρκεια της Τρίτης φήμες ανέφεραν ότι τον έπεισε. Είχε προηγηθεί το περιστατικό με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και προκάλεσαν αναστάτωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Περισσότερα ΕΔΩ...

Τελικά ο 73χρονος δεν πρόκειται να πάει στο βασιλικό γάμο. Σύμφωνα με τη Daily Mail δήλωσε στο TMZ ότι θα υποβληθεί σήμερα σε επέμβαση, μετά την καρδιακή προσβολή που ισχυρίζεται ότι υπέστη πριν από μία εβδομάδα. Ο Thomas Markle φέρεται να επέστρεψε στο νοσοκομείο την Τρίτη, μετά από πόνους στο στήθος.

Επίσης, αποκάλυψε ότι θεωρεί πως το πρόβλημα με την υγεία του προέκυψε λόγω μιας επιστολής από το γιο του Thomas Jr στον Πρίγκιπα Harry, μέσα από την οποία προσπάθησε να τον πείσει να μην παντρευτεί την Meghan.

Η χειρουργική επέμβαση φαίνεται να είναι το τέλος ενός σίριαλ γεμάτο εικασίες, σχετικά με το αν θα πάει στο γάμο ή όχι, επισημαίνει η Daily Mail.

Ο 73χρονος είπε στο TMZ ότι η Meghan προσπάθησε να τον καλέσει τη Δευτέρα, αλλά δεν άκουσε το τηλεφώνημα. Αργότερα του έστειλε ένα μήνυμα λέγοντας του ότι τον αγαπά και πως ανησυχεί για την υγεία του.

«Μισώ την ιδέα να λείπω σε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της κόρης μου. Φυσικά θα τη συνόδευα στο γάμο, θα είναι μία ιστορική στιγμή. Θα ήθελα να είμαι μέρος της ιστορίας» τόνισε ο πατέρας της Αμερικανίδας ηθοποιού.