Breaking News

Βρετανία: Στοιχήματα για το γάμο της Meghan, μετά το σκάvδαλo με τον πατέρα της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όταν τον περασμένο Δεκέμβριο το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου 2018, στο περίφημο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο του Windsor, κανείς δεν περίμενε την απρόοπτη εξέλιξη, λίγες ημέρες πριν την τελετή.

Ο πατέρας της Αμερικανίδας ηθοποιού, Thomas Markle, έστησε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, ενώ στη συνέχεια είπε στο Παλάτι πως έπεσε θύμα παπαράτσι. Στη συνέχεια η θετή αδερφή της, Samantha, εξομολογήθηκε πως εκείνη τον έπεισε να "στήσει" τις φωτογραφίες, προκειμένου να δημιουργήσει ένα θετικό προφίλ για τον πατέρα της.

Οι φωτογραφίες, σύμφωνα με τη Daily Mail, πουλήθηκαν 100.000 λίρες, αν και η Samantha Markle είπε ότι δεν το έκανε για τα λεφτά. "Δεν έχω ιδέα αν πληρώθηκε, αλλά αν πήρε κάποιο ποσό, θα ήταν ψίχουλα" τόνισε.

Από την πλευρά του, το Παλάτι ζήτησε με ανακοίνωση σεβασμό της ιδιωτικότητας, σε "αυτήν την άβολη κατάσταση".


Ο Thomas Markle ισχυρίζεται, επίσης, ότι πριν λίγες ημέρες υπέστη μια καρδιακή προσβολή και πήρε εξιτήριο για το γάμο. Όμως, μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αποφάσισε τελικά να μην πάει στο γάμο για να μην φέρει το Παλάτι και την κόρη του σε δύσκολη θέση.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τη Daily Mail, η Meghan Markle φέρεται να τον παρακάλεσε να αλλάξει τη γνώμη του, όμως εκείνος ήταν αμετάπειστος, θεωρώντας ότι η καλύτερη επιλογή να τη συνοδέψει θα ήταν η μητέρα της και πρώην σύζυγός του, Doria Ragland.

Στο μεταξύ, την κατάσταση δεν άφησαν ανεκμετάλλευτη οι bookers στη Βρετανία, με τα στοιχήματα να δίνουν μεγάλο φαβορί τη μητέρα της Doria Ragland να τη συνοδέψει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου,

Ακολουθούν ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος  (2/1) και ο πρίγκηπας William (5/1), ο οποίος ισοβαθμεί με την πιθανότητα να περπατήσει μόνη της στο διάδρομο, μέχρι να σταθεί δίπλα στον πρίγκηπα Harry.