Breaking News

Survivor: Νίκησαν οι Διάσημοι - Προκλητική κίνηση του Τσεπάνη - Ο Γκότσης αποθέωσε τον Αγόρου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νίκησαν με 10-8 και πήραν το έπαθλο επικοινωνίας οι Διάσημοι στο επεισόδιο της Τρίτης, τη στιγμή που οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων είναι χειρότερες από ποτέ, μετά τις αλλαγές παικτών.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης έκανε προκλητική χειρονομία προς τους Μαχητές, μετά τη νίκη του απέναντι στον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Αργότερα απολογήθηκε για την πράξη του, ωστόσο η ενέργειά του είναι χαρακτηριστική την έντασης που επικρατεί, μετά τις αλλαγές στις δύο ομάδες.

Οι Διάσημοι ενοχλήθηκαν από τους Μαχητές, μετά τους πανηγυρισμούς τους στο προηγούμενο αγώνισμα και κρατούν τις αποστάσεις τους.

Κατερίνα Δαλάκα και Γιάννης Τσίλης είναι ενοχλημένοι με τη στάση του Νάσου Παπαργυρόπουλου, ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος από τους πρώην συμπαίκτες του.

Από την άλλη ο Ηλίας Γκότσης δείχνει ξαφνιασμένος από το "άδειασμα" που του έκανε η Μελίνα Μεταξά, καθώς είναι πλέον "ψυχρή" απέναντί του. Τον προβληματισμό του συζήτησε με τον Πάνο Θεοδώρου, ενώ εντύπωση προκάλεσαν τα καλά λόγια του για τον Νικόλα Αγόρου, με τον οποίο στην αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσά τους.

"Είναι προς τιμήν του που μου είπε ότι έκανε λάθος και τώρα θα κάτσω μαζί του στη φωτιά να συζητήσω" είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Πάνος Θεοδώρου έκανε λόγο για όρια ανάμεσα στις δύο ομάδες στην παραλία, καθώς οι πρώην συμπαίκτες τους έχουν κόψει τις σχέσεις τους με τους Μαχητές.

Δείτε τα βίντεο.