Breaking News

Όσα θα δούμε στο νέο πρόγραμμα του ANT1 τη σεζόν 2018-2019

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες ο Τζώρτζης Ποφάντης, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, συνάντησε εκπροσώπους των media στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και τους ενημέρωσε για το νέο πρόγραμμα του καναλιού, για τη σεζόν 2018-2019. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με τη νέα σεζόν, ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να βρίσκεται όπως πάντα, δίπλα στους τηλεθεατές και τους δίνει πρόσβαση σε ένα πλούσιο και γεμάτο πρόγραμμα, για όλα τα ενδιαφέροντα, οποιαδήποτε στιγμή. Και αυτό γιατί το φετινό περιεχόμενο, αντλεί την έμπνευσή του από την πραγματική ζωή.

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», συνεχίζουν και την επόμενη σεζόν με μεγαλύτερη διάρκεια, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 να μας λένε την πρώτη καλημέρα, με αμερόληπτη και έγκυρη ενημέρωση. Η Φαίη Σκορδά και «Το Πρωινό», έχοντας πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινού για ακόμη μία χρονιά, ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη με ένα «πρωινό» πιο ανανεωμένο από ποτέ.

Στην απογευματινή ζώνη, τα δύο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια «Ρουκ Ζουκ» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και  «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου θα μας περιμένουν με νέες εκπλήξεις «γεμίζοντας» την καθημερινότητά μας με τις πιο fun και απολαυστικές στιγμές.

Οι προτάσεις του ΑΝΤ1, όμως, δεν σταματούν εκεί!

Η ψυχαγωγία εμπλουτίζεται με νέα προγράμματα, όπως το τηλεπαιχνίδι μαγειρικής «Όσα γνωρίζει η πεθερά», το μουσικό τηλεπαιχνίδι «Beat Buzzer», με παρουσιαστή τον Γιώργο Μαυρίδη, την εκπομπή «Κοινή Λογική», που έχει ως επίκεντρο απλούς πολίτες, στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να σχολιάζουν την καθημερινότητα και τη νέα εκπομπή «Το Ταίρι Ξέρει» με τον χαρισματικό performer Τόνι Σφήνο, που ήδη προβάλλεται από τις αρχές Ιουλίου.

Η μυθοπλασία έρχεται με νέο «αέρα» στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1!

Συγκεκριμένα, με τη νέα δραματική σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», σε σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου και σκηνοθεσία της Βίκυς Μανώλη, σε πρωταγωνιστικό ρόλο η Μαριάννα Τουμασάτου, η Ταμίλα Κουλίεβα, ο Κώστας Καζανάς, η Μαρκέλλα Γιαννάτου κ.α. με την κοινωνική σειρά μυστηρίου η  «Επιστροφή» σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Πανταζούδη – Σπύρου Μιχαλόπουλου με τους Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Αντώνη Καρυστινό, Αλέξανδρο Σταύρου, Αλέξανδρο Αντωνόπουλο κ.α.

Επίσης, το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 υπόσχεται άφθονο γέλιο... 

Mε τις κωμωδίες: «Πέτα τη φριτέζα», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού – Μάκη Πιτταρά και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού, με τους Γιάννη Μπέζο, Φάνη Μουρατίδη, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Ελένη Ουζουνίδου, Τζένη Μπότση, Νικολέττα Κοτσαηλίδου και άλλους γνωστούς ηθοποιούς. «Κάνε Γονείς να δεις καλό», σε σενάριο των Σάρα Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου και Νίκου Κρητικού με τους Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Ελένη Καστάνη.

Τέλος,  τα «Εγκλήματα Πάθoυs», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη,  μία αστυνομική σειρά που αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια σε ύφος δραματοποιημένων ντοκιμαντέρ.

Όλη η τρέχουσα επικαιρότητα και τα τελευταία γεγονότα έρχονται με την ίδια εγκυρότητα και αξιοπιστία και τη νέα σεζόν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, πάντα με τον Νίκο Χατζηνικολάου στις 20.00.

Ο ΑΝΤ1 παρουσιάζει για δεύτερη σεζόν το απόλυτο παιχνίδι πρόκλησης «Nomads», τα γυρίσματα του οποίου θα πραγματοποιηθούν στη Μαδαγασκάρη. Η φετινή εκδοχή θα δώσει έμφαση στο αθλητικό στοιχείο και στην επαφή των παικτών με την τοπική κουλτούρα.

Στη late night zone, ο ΑΝΤ1 συνεχίζει δυναμικά με την προβολή της σατυρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη να παρατηρεί το κοινωνικό πολιτικό γίγνεσθαι και να σχολιάζει  την επικαιρότητα με το δικό του ξεχωριστό τρόπο. Επίσης, το βραδινό talk show, «Βινύλιο», το οποίο έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, θα μας κρατήσει παρέα για δεύτερη σεζόν.

Και φυσικά η εκπομπή «VICE», θα συνεχίσει να προβάλλει στον ΑΝΤ1, τα καλύτερα ντοκιμαντέρ του «VICE», ελληνικής και ξένης παραγωγής, με τη χαρακτηριστική δημοσιογραφική ματιά του, όπως είναι, χωρίς φίλτρα.

Παράλληλα, έγινε και μία πρώτη αναφορά σε κάποια από τα projects που θα παρουσιάσει ο ΑΝΤ1 το 2019, όπως το «Football Stories», με τον Γιώργο Λέντζα,  τις «Άγριες Μέλισσες» μια σειρά εποχής, που διαδραματίζεται στον θεσσαλικό κάμπο του 1958,  το «Comedy Room» σε συνεργασία με το Netwix,  που θα δίνει βήμα στους κορυφαίους stand up κωμικούς της χώρας και το «Ninja Warrior»,  ένα νέο, δυναμικό παιχνίδι δράσης.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τη νέα σεζόν, ο Τζώρτζης Ποφάντης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θέλουμε κάθε στιγμή που ο τηλεθεατής γυρίζει στον ΑΝΤ1, να βλέπει ένα πλούσιο και γεμάτο πρόγραμμα. Οι τηλεθεατές έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον ΑΝΤ1 κι εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτές. Το φετινό περιεχόμενο του προγράμματος μας, αντλεί την έμπνευσή του από την πραγματική ζωή!».

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ! ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!
Προσεχώς… στον ΑΝΤ1!».