Breaking News

Δύσκολες ώρες για τον Ben Affleck - «Λύγισε» ξανά ο ηθοποιός (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον Μάρτιο του 2017 ο Ben Affleck είχε αποκαλύψει με ειλικρίνεια, μέσω Facebook, ότι ολοκλήρωσε τη θεραπεία του για εθισμό στο αλκoόλ σε ένα κέντρο αποτοξivωσης, έχοντας τη στήριξη της τότε συζύγου του, της Αμερικανίδας ηθοποιού και παραγωγού Jennifer Garner. Κατόπιν, τον Απρίλιο του 2017, το ζευγάρι υπέβαλε επίσημα αίτηση διαζυγίου, μετά από 10 χρόνια γάμου.

Ο ηθοποιός ξαναβρήκε την αγάπη στο πρόσωπο της Αμερικανίδας παραγωγού της τηλεόρασης, Lindsay Shookus.

Tο βράδυ της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2017 ο Ben Affleck και η Lindsay Shookus παρευρέθηκαν στην 69η τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων Emmy 2017, στο Λος Άντζελες, κάνοντας και επίσημα την εμφάνισή τους ως ζευγάρι.

Σύμφωνα με το E! News το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η πηγή που επικαλείται το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δυο τους δεν είναι μαζί τις τελευταίες δύο με τρεις εβδομάδες.


Τον τελευταίο καιρό οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε κοντά με το 22χρονο μοντέλο Shauna Sexton, ενώ οι δυο τους καταγράφηκαν και μαζί από τον φωτογραφικό φακό.


Το απόγευμα της Δευτέρας αναφορές κάνουν λόγο για παράδοση ενός κουτιού στο σπίτι του, που περιείχε μπουκάλια μπίρας.


Το απόγευμα της Τετάρτης ο ηθοποιός εθεάθη τη στιγμή που έφευγε από το σπίτι του με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η πρώην σύζυγός του Jennifer Garner.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται το TMZ, η Garner τον παρακάλεσε να ζητήσει θεραπεία, ενώ βρισκόταν την Τετάρτη στην περιοχή  Pacific Palisades του Λος Άντζελες.

Ο 46χρονος ηθοποιός συμφώνησε και ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά, καθώς αποχωρούσε από το σπίτι.


Ο Ben Affleck φέρεται να έφθασε στο κέντρο "The Canyon", στο Malibu, το ίδιο βράδυ. Το θεραπευτικό κέντρο έχει σχέση τόσο με την αποτοξivωση από τη χρήση ουσιών όσο και με την αποκατάσταση της ψυχικής υγείας. Το check-in φέρεται να έγινε για "παρατεταμένο χρονικό διάστημα".

Το TMZ υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός άρχισε να "λυγίζει" πριν από λίγο καιρό και στη συνέχεια  "χειροτέρεψε προοδευτικά", ενώ επισκεπτόταν συχνά κέντρα αποκατάστασης για συνεδριάσεις. Την τελευταία φορά που το έκανε ήταν την περασμένη εβδομάδα στο Λος Άντζελες.