Breaking News

Έβαλε τέλος στις φήμες ο Liam Hemsworth - Ξανά μαζί με τη Miley Cyrus (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι δυο τους φαίνεται να πέρασαν δύσκολο καλοκαίρι κι ενώ οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. Δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι το θέμα του γάμου και τα σχέδια για παιδιά του Liam Hemsworth , έφεραν σε δύσκολη θέση τη Miley Cyrus, γεγονός που οδήγησε στο χωρισμό τους. Μάλιστα, στις αρχές του μήνα ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε, εμφανώς προβληματισμένη, την 25χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιό, μαζί με τη μητέρα της. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ...

Όλα τα παραπάνω μέχρι την Τρίτη, όταν ο 28χρονος Αυστραλός ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, που δείχνει ότι η σχέση τους είναι ισχυρότερη από ποτέ. Η ανάρτησή του ενθουσίασε τους followers του, που απάντησαν με περισσότερα από 2 εκατομμύρια likes.

Όπως φαίνεται ξεπέρασαν την κρίση στη σχέση τους, που προέκυψε από το θέμα του γάμου (αν ισχύουν οι φήμες).

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγή αποκάλυψε πρόσφατα στο TMZ ότι παραμένουν δεσμευμένοι/αρραβωνιασμένοι, ωστόσο δεν βιάζονται να παντρευτούν, καθώς η Miley Cyrus δεν θέλει για την ώρα να το κάνει.

Επίσης, πριν λίγες ημέρες εντοπίστηκαν να απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους στην περιοχή Toluca Lake του Λος Άντζελες, σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα του TMZ.

Πάντως, η Miley Cyrus εξακολουθεί να μην έχει αναρτήσεις στο προφίλ της στο Instagram. Μία πηγή δήλωσε: "Η Miley θεώρησε απαραίτητο να κάνει ένα μακρύ διάλειμμα στο Instagram, το οποίο αισθάνεται ότι είναι υγιές. Η αποχή της είναι προσωρινή. Αυτό τον καιρό ασχολείται με τα νέα τραγούδια που ετοιμάζει».

Strolls with my girls.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liam Hemsworth (@liamhemsworth) στις


Πριν λίγες ώρες ο Liam Hemsworth ανέβασε και βίντεο στα stories, στο οποίο κατέγραψε την αγαπημένη του.