Breaking News

H Ελένη Φουρέιρα ερμηνεύει το soundtrack της ταινίας «Αιγαίο SΟS» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ελένη Φουρέιρα θα «ντύσει» με τη φωνή της την ταινία «Αιγαίο SΟS» του Πιέρρου Ανδρακάκου, που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την Odeon, στις 15 Νοεμβρίου 2018.

Το τραγούδι, που ερμηνεύει η Ελένη Φουρέιρα, έχει τίτλο «Caramela - Καραμέλα» και κυκλοφορεί στα ελληνικά και τα αγγλικά από την Panik Records.

Μουσική: Doron  Medalie, Moshe Peretz, Avi Ochayon
Στίχοι: Σοφία Παπαβασιλείου, Ελένη Φουρέιρα

Στη «στρατιωτική κωμωδία» πρωταγωνιστούν οι Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης κ.α.

Το σενάριο έγραψαν οι Μαργαρίτης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Μαρούδης.

Υπόθεση: Καλοκαίρι 2018... Ελληνοτουρκικές φρεγάτες οργώνουν τη θάλασσα. Ένας μεγάλος σεισμός στο Αιγαίο φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου... από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά, μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Πείνα, τρέλα, έpωτες και στρατιώτες διατεθειμένοι να αλληλοσκοτωθούν για χάρη μιας γυναίκας, σε μια μάχη που αναμένεται να είναι πολλών Ρίχτερ...

Δείτε το video clip του «Καραμέλα».