Breaking News

Jennifer Aniston - Adam Sandler: Γιατί βρέθηκαν στο σπίτι του George Clooney στην Ιταλία; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Jennifer Aniston θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Adam Sandler και τη Gemma Arterton στην ταινία "Murder Mystery", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ το 2019.

Η 49χρονη ηθοποιός καταγράφηκε με τον σωματοφύλακά της, τον 51χρονο Adam Sandler και την 43χρονη σύζυγό του, Jackie, να καταφτάνουν στο σπίτι των φίλων τους, του George Clooney και της Amal Alamuddin, στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Ο Clooney μαζί με την Amal και τα δίδυμά τους μένουν στην Ιταλία για το καλοκαίρι, για τα γυρίσματα της μίνι σειράς 6 επεισοδίων "Catch-22", που θα κάνει πρεμιέρα το 2019, στην οποία πρωταγωνιστεί, ενώ έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Η Jennifer Aniston και ο Adam Sandler βρέθηκαν στην Ιταλία για τα γυρίσματα της ταινίας "Murder Mystery", όπου υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι, το οποίο πηγαίνει διακοπές στην Ευρώπη για να αναθερμάνει το γάμο του. Μια τυχαία συνάντηση κατά τη διάρκεια της πτήσης οδηγεί το ζευγάρι σε ένα σκάφος, σε μία οικογενειακή συγκέντρωση με έναν ηλικιωμένο δισεκατομμυριούχο, ο οποίος στη συνέχεια δολοφονείται, με αποτέλεσμα οι δυο τους να θεωρηθούν ύποπτοι για φόνο.

Οι δύο ηθοποιοί είχαν συνεργαστεί με επιτυχία και στην ταινία "Σύζυγος για ενοικίαση" (2011).

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα η Jennifer Aniston δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό InStyle, για τις φήμες που ακούγονται ότι αρνείται να κάνει παιδί, επειδή είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της:

"Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι να αναπαραχθεί το είδος μου. Ίσως να έχω έρθει στον κόσμο για να κάνω άλλα πράγματα".