Breaking News

Νέο «χτύπημα» για τον Ben Affleck, όταν βγει από το κέντρο απoτoξivωσης (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Jennifer Garner είχε μεταφέρει η ίδια τον πρώην σύζυγό της, Ben Affleck, σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Malibu, καθώς ο ηθοποιός "κύλησε" ξανά και δίνει για ακόμη μία φορά μάχη με τον εθισμό του στο αλκoόλ.

Το πρώην ζευγάρι δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο, το οποίο θα οριστικοποιηθεί όταν το υπογράψει ο ηθοποιός μετά το εξιτήριό του από την κλινική αποτοξίνωσης, σύμφωνα με το TMZ.

Το πότε θα βγει από την κλινική είναι άγνωστο. Το σίγουρο είναι ότι το εξιτήριο θα συνοδευτεί στη συνέχεια με το διαζύγιό του από την Garner, μετά από 12 χρόνια γάμου (2005 - 2017).

Πηγές που συνδέονται με το πρώην ζευγάρι είπαν στο TMZ ότι ο Ben Affleck και η Jennifer Garner είχαν μπει σε μία χρονοβόρα και περίπλοκη διαδικασία για να μοιράσουν την περιουσία τους, καθώς δεν είχαν κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο.

«Οι πηγές μας λένε ότι ο Ben έχει "κυλήσει" ξανά τους τελευταίους 18 μήνες. Κάποιες φορές ξαναβρίσκει την αυτοπεποίθησή του, αλλά αυτό δεν κρατάει πολύ και ξαναρχίζει το ποτό» προσθέτει το TMZ.

Όσον αφορά τα 3 παιδιά τους, οι δύο τους φέρεται να συμφώνησαν στην κοινή επιμέλεια, χωρίς να είναι σαφές ακόμη το ποσοστό κηδεμονίας του κάθε γονέα. Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι για το συγκεκριμένο θέμα έχουν βρει τον τρόπο να το διαχειριστούν, ανάλογα με τα τα ωράρια εργασίας τους, χωρίς να χρειαστεί να το καθορίσουν σε ένα "άκαμπτο" και χωρίς λειτουργικότητα πρόγραμμα.