Breaking News

Απενεργοποίησε τα σχόλια η Ariana Grande - Η πρώτη ανάρτησή της μετά το θάνατο του Mac Miller (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ariana Grande έσπασε τη σιωπή της, μετά το θάνατο του 26χρονου Αμερικανού ράπερ και πρώην συντρόφου της, Mac Miller, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για υπερβoλική δόση ναpκωτικώv.

Η 25χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον Mac Miller, που τράβηξε την εποχή που ήταν μαζί, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη θλίψη της για το χαμό του.

Νωρίτερα, μετά την είδηση του θανάτου του - σύμφωνα με τη Daily Mail -, πολλοί fans του Miller "πλημμύρισαν" με σχόλια το προφίλ της Ariana Grande, κατηγορώντας την ότι με το χωρισμό τους οδήγησε τον τραγουδιστή στην υπερβολική δόση.  Τα σχόλια ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι ο τραγουδιστής "λύγισε" και "καταστράφηκε" μετά το χωρισμό τους.

Μάλιστα η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει στο προφίλ της τη δυνατότητα για σχόλια. Χαρακτηριστικό είναι ότι η φωτογραφία που ανέβασε με τον Miller έχει περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια likes, χωρίς κανένα σχόλιο.


Το ζευγάρι ήταν μαζί για δύο χρόνια. Ο Miller φέρεται να της είχε συμπαρασταθεί να ξεπεράσει τη θλίψη της, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα τον Μάιο του 2017, στο Manchester Arena, στο τέλος της συναυλίας της. 

Ο χωρισμός τους τον περασμένο Μάιο ήταν ξαφνικός. Στα stories του Instagram η 25χρονη είχε δηλώσει ευγνώμων που τον είχε στη ζωή της. Αργότερα έγινε γνωστή η σχέση της με τον Pete Davidson, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι αρραβωνιάστηκαν...

Λίγες ημέρες μετά το χωρισμό τους ο Miller, που είχε προβλήματα εθισμoύ στις ουσiες, συνελήφθη μεθυσμένος, αφού τράκαρε το SUV όχημά του και εγκατέλειψε το σημείο.

Και τότε πολλοί fans του την κατηγόρησαν, με την ίδια να απαντά στο Twitter "Δεν είμαι η μπέιμπι σίτερ του ή η μητέρα του και καμία γυναίκα δεν πρέπει να αισθάνεται ότι πρέπει να είναι. Είχα φροντίσει γι' αυτόν και προσπάθησα να τον στηρίξω και προσευχόμουν για την ισορροπία του για χρόνια (και θα το κάνω πάντα)".