Breaking News

Αποσύρεται προσωρινά η Ariana Grande - Η βόλτα στη βροχή και η στήριξη από τον Pete Davidson (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη Νέα Υόρκη καταγράφηκε την Τρίτη η Ariana Grande. Η 25χρονη τραγουδίστρια έκανε βόλτα με φίλους της, δείχνοντας να απολαμβάνει τη βροχή στην πιο πυκνοκατοικημένη πόλη των ΗΠΑ.

Η Ariana Grande δεν παρευρέθηκε τη Δευτέρα στα 70α Emmy Awards, λόγω του θανάτου του πρώην συντρόφου της Mac Miller, που βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου από υπερβoλική δόση ναpκωτικώv. Πριν λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει βίντεο στο Instagram, το οποίο συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο...

Στην απόφασή της να απουσιάσει από τη λαμπερή βραδιά τη στήριξε και ο αρραβωνιαστικός της Pete Davidson.

Ο εκπρόσωπός της είπε ότι η Ariana επέλεξε να μείνει σπίτι και ο Pete αποφάσισε να είναι δίπλα της.

Τα δύο τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια βίωσε δύσκολες καταστάσεις, καθώς - εκτός από το θάνατο του Mac Miller - τον Μάιο του 2017 είχε σημειωθεί τρομοκρατικό στο Manchester Arena, στο τέλος της συναυλίας της, που στοίχισε τη ζωή σε 22 άτομα.

«Δεδομένου των γεγονότων των τελευταίων δύο ετών, η Ariana θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να αποθεραπευτεί και να ηρεμήσει. Θα χρησιμοποιήσει αυτή την περίοδο για να περάσει χρόνο με τους αγαπημένους της και να ασχοληθεί με τα νέα τραγούδια της. Ευχαριστεί τους fans της για την κατανόησή τους» πρόσθεσε ο εκπρόσωπός της, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Νωρίτερα η Ariana Grande εθεάθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης, μαζί με τον αγαπημένο της, Pete Davidson.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες.