Breaking News

Σπάει τη σιωπή της η Ariana Grande - Το συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο του Mac Miller (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την ανάρτηση, στην οποία είχε δημοσιεύσει μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον πρώην σύντροφό της Mac Miller - που βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, με τις αναφορές να κάνουν λόγο για υπερβoλική δόση ναpκωτικώv - η Ariana Grande επανήλθε, ανεβάζοντας και βίντεο.

Από την προηγούμενη ανάρτησή της η 25χρονη είχε αναγκαστεί να απενεργοποιήσει τη δυνατότητα για σχόλια, καθώς μετά την είδηση του θανάτου του πολλοί fans του Miller "πλημμύρισαν" με σχόλια το προφίλ της, κατηγορώντας την ότι με το χωρισμό τους οδήγησε τον τραγουδιστή στην υπερβολική δόση.

Αυτή τη φορά στο βίντεο - που δείχνει στιγμές τους όταν ήταν μαζί - η Ariana Grande έγραψε και μήνυμα, στο οποίο αναφέρει ότι τον λάτρευε και πως λυπάται που δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει.  

Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια - η οποία πλέον έχει σχέση της με τον Pete Davidson - έγραψε, μεταξύ άλλων:

«Σε λάτρευα από την ημέρα που σε γνώρισα όταν ήμουν δεκαεννιά ετών και πάντα θα το κάνω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είσαι πια εδώ. Είμαι τόσο "τρελαμένη" και τόσο λυπημένη και δεν ξέρω τι να κάνω. Λυπάμαι πολύ που δεν μπόρεσα να σε βοηθήσω ή να διώξω τον πόνο σου. Ελπίζω να είσαι καλά τώρα».