Breaking News

Λιάγκας: «Περνάω εφιαλτικά...» - Σκορδά: «Ας τολμούσαν να τον είχαν αφήσει να πάει απέναντι...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, που προβλήθηκαν το πρωί στα μέσα, ο παρουσιαστής μίλησε και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τη δύσκολη θέση που βρίσκεται επαγγελματικά, καθώς ο ANT1 τον διατηρεί στο  δυναμικό του για να μην πάει σε ανταγωνιστικό κανάλι, ωστόσο τον έχει εκτός του προγράμματός του.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε, μεταξύ άλλων, στον Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Θέλω να σου πω ότι περνάω εφιαλτικά. Το μόνο θετικό της ιστορίας είναι ότι περνάω πάρα πολλές ώρες με τα παιδιά μου. Δεν εκλιπαρώ για δουλειά, ούτε θεωρώ ότι η τηλεόραση χωρίς τον Λιάγκα θα είναι πιο φτωχή. Κάποια στιγμή θα τελειώσει η καριέρα μου. Θεωρώ ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Κάποια στιγμή ο κόσμος θα μου πει ότι "δεν σε θέλω άλλο", αλλά ας μου το πει ο κόσμος».

Στο Πρωινό, σχολιάστηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Λιάγκα... Χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά είπε:

«Σχετικά με τον Γιώργο, επειδή βρισκόμαστε και στον ΑΝΤ1, δεν ξέρω πώς να πω αυτά που θέλω να πω. Έχει να κάνει με επιλογές που πραγματικά δεν ξέρω από πού προήλθαν. Εκεί έχω ένα ερωτηματικό...

Όταν ήρθαμε στον ΑΝΤ1 είχαμε πολλές προτάσεις και από άλλα κανάλια. Στο Mega δεν είχαμε ανανεώσει. Ο Γιώργος έλεγε πάμε στον ΑΝΤ1 που είναι και ο Λάτσιος και που είναι ένα παλιό καλό κανάλι που θύμιζε και λίγο το Mega, από το οποίο είχαμε φύγει. Μετά, πάλι είχε προτάσεις, αλλά πάντα τιμούσε το συμβόλαιο. 

Ξαφνικά κόβεται μια εκπομπή και πραγματικά έχω ένα ερωτηματικό ποιος και γιατί. Και μετά ήρθαν και κάτι δελτία τύπου... το θεωρώ πολύ φτηνό... Όταν θες να κάνεις κακό σε κάποιον και σε μια εκπομπή σου γυρνάει.

Θεωρώ ότι αν ο Γιώργος είχε σταματήσει το συμβόλαιό του από την πρώτη στιγμή... Σου κόβουν την εκπομπή; Γεια σου! Θέλουν να σε κυνηγήσουν για τα λεφτά; Ας σε κυνηγήσουν! Θα ήταν απέναντι αυτή τη στιγμή σε μία ζώνη και θα τα είχε πάρει όλα. Ας τολμούσαν να τον είχαν αφήσει να πάει απέναντι...».

Δείτε αναλυτικότερα στα βίντεο.