Breaking News

Αποκαλύψεις για Λιάγκα και ΑΝΤ1: «Ραντεβού σε πολύ κακό κλίμα, με ύβρειs εκατέρωθεν...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τον περασμένο μήνα ο Γιώργος Λιάγκας είχε μιλήσει για τη δύσκολη θέση που βρίσκεται επαγγελματικά, καθώς ο ANT1 τον διατηρεί στο  δυναμικό του για να μην πάει σε ανταγωνιστικό κανάλι, ωστόσο τον έχει εκτός του προγράμματός του.

Φήμες, που ανέφεραν ότι το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για την παρουσίαση του «Big Brother» ήταν του Γιώργου Λιάγκα, μάλλον παραμένουν... φήμες...

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε σήμερα στη "Φωλιά των Κου Κου": 

«Με το που γυρνάει ο Γιώργος Λιάγκας από το Ιόνιο, αρχές Σεπτέμβρη κάνει ραντεβού με τον Τζώρτζη Ποφάντη. Ένα ραντεβού σε πολύ κακό κλίμα, με ύβρειs εκατέρωθεν και κλείνει η πόρτα και ο Ποφάντης ουσιαστικά είναι σαν να λέει "Δεν θέλω να σε ξαναδώ" και ο Λιάγκας, επίσης, λέει στον ΑΝΤ1 τότε, τον Σεπτέμβρη "Αμισθί, χωρίς να πάρω ούτε ένα ευρώ, λύστε μου τώρα το συμβόλαιο"...

Ο Ποφάντης δηλώνει ξεκάθαρα στον Λιάγκα ότι δεν τον θέλει και ο Λιάγκας λέει ότι θέλει να του λύσουν το συμβόλαιο χωρίς τη ρήτρα και να τον αποδεσμεύσουν.

Εκεί, λοιπόν, διοικητικά στελέχη του ΑΝΤ1 αποφασίζουν να παρακάμψουν τον Ποφάντη και να πουν "Όχι, θα κρατήσουμε τον Λιάγκα για να μην τον βρούμε απέναντι γιατί είναι αρχή της σεζόν" και μάλιστα εντέχνως τον ανακοινώνουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Γι' αυτό δεν πήγε ο Λιάγκας στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.»

«Θα έχουμε εξελίξεις γιατί έχει υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνια και ίσως δούμε δικαστικές διαμάχες για το +1» πρόσθεσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.