Breaking News

ELIF: Επεισόδια 209 - 210 - 211, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 12/11/18 - Επεισόδιο 209:  O Σερντάρ επισκέπτεται ξανά την Αρζού. Στενοχωριέται όταν τη βλέπει σε άθλια κατάσταση. Η Αρζού του λέει πως της έκλεψαν τα χρήματα και έτσι δεν μπόρεσε να προσλάβει δικηγόρο. Ο Σερντάρ της υπόσχεται να σταθεί στο πλευρό της. Ο δικηγόρος Κερέμ Γκιοκντενίζ επισκέπτεται την Αρζού στη φυλακή.

Αρχικά η Αρζού πιστεύει πως τον όρισε το κράτος αλλά στη συνέχεια αποκαλύπτεται πως τον έχει προσλάβει ο Σερντάρ για να την υπερασπιστεί. Η Αρζού αρχίζει να λέει στον δικηγόρο τα ίδια ψέματα που λέει σε όλους αλλά εκείνος της λέει πως θέλει να ακούσει την αλήθεια διαφορετικά δεν θα μπορέσει να τη βοηθήσει.

Η Αρζού ομολογεί τα πάντα και ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τη Ζεϊνέπ και πως ήταν ατύχημα. Ο Κενάν ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι η Μελέκ έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό και επιμένει να τη συνοδέψει. Σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο αδελφός της είναι ο Μελίχ. Δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο Μελίχ του είπε ψέματα. Η Μελέκ χαίρεται όταν μαθαίνει πως ο Μελίχ είναι ζωντανός αλλά δεν έχει τις αισθήσεις του. Οι γιατροί την ενημερώνουν πως ο αδελφός της είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Ο Εφρούζ φτάνει και αυτός στο νοσοκομείο και χαίρεται όταν βλέπει πως ο Μελίχ είναι ζωντανός...


Τρίτη 13/11/18 - Επεισόδιο 210: H Αρζού αισθάνεται καλύτερα τώρα που ο Σερντάρ της προσέλαβε δικηγόρο. Όταν φοράει τα ρούχα, που της έφερε η Γκόντζα όλες στον θάλαμο την κοροϊδεύουν. Ο Κενάν ζητάει από τη Ζεϊνέπ να μιλήσουν και εκείνη πιστεύει πως πρόκειται για την Ελίφ αλλά συνειδητοποιεί πως το θέμα είναι ο Μελίχ και ανακουφίζεται. Η Ζεϊνέπ λέει στον Κενάν πως και η Μελέκ το έμαθε πρόσφατα. Ο Κενάν πηγαίνει πάλι στο νοσοκομείο και μιλάει με τη Μελέκ. Όταν εξηγεί στη Μελέκ με ποιο τρόπο ο Μελίχ πλησίασε την οικογένειά του, η Μελέκ του μιλάει για όλα όσα έχουν συμβεί.

Ο Εφρούζ και η Μελέκ δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του Μελίχ. Ο Μελίχ συνέρχεται και πρόκειται να πάρει εξιτήριο. Όταν η Μελέκ και ο Κενάν βγαίνουν στο διάδρομο του νοσοκομείου να μιλήσουν, ο Εφρούζ δίνει στον Μελίχ το δαχτυλίδι του πατέρα του. Ο Βεϊσέλ δέχεται πιέσεις για να ξεπληρώσει το χρέος του. Η Ζεϊνέπ απολογείται στην Αλιγιέ και την Ιπέκ για τη συμπεριφορά του πατέρα της.

Τους εξηγεί πως δεν έχει καλή σχέση με τον πατέρα της και πως στην πραγματικότητα η Μελέκ είναι αυτή που τη μεγάλωσε. Η Τουγτσέ ακούει την Αλιγιέ και την Ιπέκ να συζητούν για το διαζύγιο της Αρζού και του Κενάν και στενοχωριέται. Η Ελίφ προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Τουγτσέ θεωρεί πως για αυτό το λόγο έφυγε η μητέρα της και πως την έχει εγκαταλείψει...

Τετάρτη 14/11/18 - Επεισόδιο 211: H Νεβρά λέει στην Αρζού να μην κυκλοφορεί στη φυλακή με ακριβά ρούχα, εκείνη δεν της δίνει καμία σημασία. Η Νεβρά της λέει πως η Σουλτάν εκνευρίζεται που τη βλέπει με αυτά τα ρούχα και πως βρίσκεται στη φυλακή επειδή είχε πιάσει τον άντρα της με μια καλοντυμένη γυναίκα και τους σκότωσε και τους δύο. Ο Μελίχ προσπαθεί να εξηγήσει στον Κενάν τι είχε συμβεί αλλά ο Κενάν του λέει πως είναι σημαντικό πρώτα να αναρρώσει. Τον ενημερώνει όμως πως ο Νετζντέτ ήταν αυτός που σκότωσε τους γονείς του. Ο Μελίχ ξαφνιάζεται η Μελέκ του δίνει όλες τις πληροφορίες.

Ο Κενάν, η Μελέκ και ο Μελίχ συμμαχούν και είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν τη γη τους. Η Τουγτσέ αποφασίζει να ρωτήσει τον παππού της που βρίσκεται η μητέρα της. Μαζί με την Ελίφ παίρνουν κρυφά το τηλέφωνο της Αλιγιέ και αν και δεν ξέρουν ακόμα να διαβάσουν προσπαθούν να βρουν το τηλέφωνό του. Όταν τα καταφέρνουν, ο Νετζντέτ πηγαίνει στο κτήμα και παίρνει την Τουγτσέ. Η Τουγτσέ στενοχωριέται όταν δεν βλέπει τη μητέρα της στο σπίτι του Νετζντέτ. Η Μελέκ και ο Μελίχ αποφασίζουν πως πρέπει να πουν στον Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του το συντομότερο δυνατό...

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ