Breaking News

ELIF: Επεισόδια 212 - 213, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 15/11/18 - Επεισόδιο 212:  O Νετζντέτ φλερτάρει την Γκόντζα και εκείνη ζητάει τη βοήθεια της Κιράζ για να πάει να τον δει κρυφά στο κτήμα του. Ο Νετζντέτ προσφέρει στην Γκόντζα ένα υπέροχο πρωινό και πολλά κομπλιμέντα. Η Γκόντζα το απολαμβάνει. Ο Νετζντέτ της ζητάει να τον πληροφορεί σχετικά με την οικογένεια Εμιρόγλου και η Γκόντζα δέχεται την πρότασή του.

Η Αρζού προσπαθεί να ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στη Σουλτάν και καταλήγουν να τσακώνονται. Οι φύλακες σταματούν τον καυγά και χωρίζουν τις δύο γυναίκες. Η Σουλτάν βρίσκει τα έγγραφα του διαζυγίου της Αρζού και όλος ο θάλαμος την κοροϊδεύει. Ο Νετζντέτ όμως έχει ζητήσει από τη δεσμοφύλακα να προσέχει την κόρη του και εκείνη προειδοποιεί τη Σουλτάν να μην ασχολείται με την Αρζού. Ο Κενάν λέει στον Σελίμ πως η Μελέκ και ο Μελίχ είναι αδέλφια αλλά βλέποντας την αντίδραση του καταλαβαίνει πως το γνώριζε.

Η Τουγτσέ και η Ελίφ ανυπομονούν να πάνε σχολείο. Ο Κενάν είναι αυτός που τις συνοδεύει στο σχολικό. Η Ζεϊνέπ θέλει να σταματήσει τη θεραπεία της επειδή δεν βλέπει καμία πρόοδο. Ενώ φεύγει από το κτήμα με τον Σελίμ, βλέπουν την Πελίν να έρχεται. Η Πελίν μιλάει με την Αλιγιέ και της λέει πως είναι φίλη του Σελίμ και της Ζεϊνέπ αλλά και όλης της οικογένειας. Ο Σελίμ πηγαίνει τη Ζεϊνέπ να δει τη Μελέκ, ελπίζοντας πως εκείνη θα αλλάξει γνώμη στη γυναίκα του. Πράγματι η Μελέκ κατορθώνει να αναπτερώσει τις ελπίδες της Ζεϊνέπ. Ο Νετζντέτ έχει κάνει μια συμφωνία με την Αρζού.

Η συμφωνία είναι να μη χωρίσει η Αρζού από τον Κενάν και ο Νετζντέτ να φροντίσει να μη μάθει ποτέ ο Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του. Όταν η Μελέκ λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως αποφάσισε να μιλήσει στον Κενάν για την Ελίφ, εκείνοι δεν κρύβουν τη χαρά τους. Ο Σελίμ λέει στην Αλιγιέ πως η Μελέκ θα τους επισκεφθεί το βράδυ για να τους πει κάτι σημαντικό. Όλοι είναι πολύ περίεργοι να μάθουν. Η Γκόντζα ενημερώνει σχετικά τον Νετζντέτ. Η Μελέκ ζητάει τη βοήθεια του Μελίχ για να πει στην οικογένεια την αλήθεια.

Ο Μουράτ ζητάει χρήματα από τον Βεϊσέλ αλλά εκείνος δεν έχει. Η Τουλάι ακούει τη συζήτησή τους και δίνει εκείνη χρήματα στον Μουράτ. Παρά τις αντιρρήσεις και τις απειλές της θείας της, η Φεριντέ είναι αποφασισμένη να πάει σχολείο. Η Τουγτσέ και η Ελίφ είναι χαρούμενες, που θα πάνε σχολείο και λυπημένες επειδή νοσταλγούν τις μητέρες τους...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 212 ΕΔΩ

Παρασκευή 16/11/18 - Επεισόδιο 213:  H Ιπέκ, η Αλιγιέ και ο Κενάν είναι περίεργοι και αναρωτιούνται τι θέλει να τους πει η Μελέκ. Ο Μουράτ θέλει να κάνει μια έκπληξη στη Φεριντέ αλλά αντί να χαρεί, η κοπέλα το βάζει στα πόδια. Η Ελίφ και η Τουγτσέ είναι χαρούμενες που θα πάνε σχολείο και η Ελίφ λέει στη φίλη της πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει δασκάλα. Ο Νετζντέτ προειδοποιεί τη Μελέκ να μην πει τίποτα σε κανέναν και την απειλεί. Η Μελέκ και ο Μελίχ πηγαίνουν στο κτήμα. Η Ιπέκ δεν γνωρίζει ότι είναι αδέλφια και ξαφνιάζεται όταν τους βλέπει μαζί. Ενώ η Μελέκ ετοιμάζεται να πει σε όλους πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν, η Τουγτσέ τους διακόπτει και τους λέει πως η Ελίφ χάθηκε.

Η Μελέκ λαμβάνει ένα μήνυμα στο κινητό της, ο Νετζντέτ έχει απαγάγει την Ελίφ. Όλοι στο κτήμα αναζητούν την Ελίφ. Η Ελίφ είναι φοβισμένη και ο Νετζντέτ την τρομοκρατεί και της ζητάει να μην πει τίποτα σε κανέναν. Η Ελίφ ξαφνιάζεται όταν βλέπει και τον Ερκούτ. Ο Μελίχ θυμώνει επειδή η Μελέκ δεν του μίλησε νωρίτερα για τις απειλές του Νετζντέτ. Φεύγουν αμέσως από το κτήμα και πάνε στο σπίτι του Νετζντέτ για να ζητήσουν εξηγήσεις. Η Μελέκ ακούει τις φωνές βοήθειας της Ελίφ και λιποθυμάει. Ο Νετζντέτ τελικά στέλνει την Ελίφ πίσω στο κτήμα. Προειδοποιεί τη Μελέκ και τον Μελίχ να προσέχουν τι κάνουν και τι λένε και τους διώχνει.

Ο Κενάν βρίσκει την Ελίφ να περιφέρεται μόνη της και τη μεταφέρει στο σπίτι. Όλοι ρωτούν τι συνέβη αλλά η Ελίφ δεν θέλει να μιλήσει και ζητάει με δάκρυα τη μητέρα της. Ένα πακέτο φτάνει στη φυλακή για την Αρζού, που περιέχει ένα τηλέφωνο και ένα σημείωμα. Το πακέτο το έχει στείλει ο Νετζντέτ και η Αρζού βλέπει στο τηλέφωνο φωτογραφίες από την απαγωγή της Ελίφ. Ο Νετζντέτ της γράφει στο σημείωμα ότι κράτησε το λόγο του και πως τώρα είναι η σειρά της. Η Αρζού δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της…

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 213 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ