Breaking News

ELIF: Επεισόδια 209 - 210 - 211, 2ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 12/11/18 - Επεισόδιο 209:  O Σερντάρ επισκέπτεται ξανά την Αρζού. Στενοχωριέται όταν τη βλέπει σε άθλια κατάσταση. Η Αρζού του λέει πως της έκλεψαν τα χρήματα και έτσι δεν μπόρεσε να προσλάβει δικηγόρο. Ο Σερντάρ της υπόσχεται να σταθεί στο πλευρό της. Ο δικηγόρος Κερέμ Γκιοκντενίζ επισκέπτεται την Αρζού στη φυλακή.

Αρχικά η Αρζού πιστεύει πως τον όρισε το κράτος αλλά στη συνέχεια αποκαλύπτεται πως τον έχει προσλάβει ο Σερντάρ για να την υπερασπιστεί. Η Αρζού αρχίζει να λέει στον δικηγόρο τα ίδια ψέματα που λέει σε όλους αλλά εκείνος της λέει πως θέλει να ακούσει την αλήθεια διαφορετικά δεν θα μπορέσει να τη βοηθήσει.

Η Αρζού ομολογεί τα πάντα και ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τη Ζεϊνέπ και πως ήταν ατύχημα. Ο Κενάν ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι η Μελέκ έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό και επιμένει να τη συνοδέψει. Σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί πως ο αδελφός της είναι ο Μελίχ. Δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο ο Μελίχ του είπε ψέματα. Η Μελέκ χαίρεται όταν μαθαίνει πως ο Μελίχ είναι ζωντανός αλλά δεν έχει τις αισθήσεις του. Οι γιατροί την ενημερώνουν πως ο αδελφός της είχε ένα τροχαίο ατύχημα. Ο Εφρούζ φτάνει και αυτός στο νοσοκομείο και χαίρεται όταν βλέπει πως ο Μελίχ είναι ζωντανός.

Ο Βεϊσέλ, ο Μουράτ και η Τουλάι επισκέπτονται τη Ζεϊνέπ στο κτήμα και εκείνη εκπλήσσεται. Η αγενής συμπεριφορά του Βεϊσέλ σχολιάζεται από όλους αρνητικά αλλά επειδή είναι πατέρας της Ζεϊνέπ όλοι φέρονται με ευγένεια. Η Ελίφ λέει στην Τουγτσέ πως ο πατέρας της τη χτυπούσε και εκείνη έκλαιγε στα κρυφά για να μην στενοχωριέται η μητέρα της. Η Τουγτσέ λυπάται πολύ για όσα πέρασε η φίλη της. Καθώς πηγαίνουν στο σαλόνι, τρομοκρατούνται όταν βλέπουν τον Βεϊσέλ. Ο Νετζντέτ εκπαιδεύει τον Ερκούτ για να γίνει το δεξί του χέρι...


Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 209 ΕΔΩ

Τρίτη 13/11/18 - Επεισόδιο 210: H Αρζού αισθάνεται καλύτερα τώρα που ο Σερντάρ της προσέλαβε δικηγόρο. Όταν φοράει τα ρούχα, που της έφερε η Γκόντζα όλες στον θάλαμο την κοροϊδεύουν. Ο Κενάν ζητάει από τη Ζεϊνέπ να μιλήσουν και εκείνη πιστεύει πως πρόκειται για την Ελίφ αλλά συνειδητοποιεί πως το θέμα είναι ο Μελίχ και ανακουφίζεται. Η Ζεϊνέπ λέει στον Κενάν πως και η Μελέκ το έμαθε πρόσφατα. Ο Κενάν πηγαίνει πάλι στο νοσοκομείο και μιλάει με τη Μελέκ. Όταν εξηγεί στη Μελέκ με ποιο τρόπο ο Μελίχ πλησίασε την οικογένειά του, η Μελέκ του μιλάει για όλα όσα έχουν συμβεί.

Ο Εφρούζ και η Μελέκ δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του Μελίχ. Ο Μελίχ συνέρχεται και πρόκειται να πάρει εξιτήριο. Όταν η Μελέκ και ο Κενάν βγαίνουν στο διάδρομο του νοσοκομείου να μιλήσουν, ο Εφρούζ δίνει στον Μελίχ το δαχτυλίδι του πατέρα του. Ο Βεϊσέλ δέχεται πιέσεις για να ξεπληρώσει το χρέος του. Η Ζεϊνέπ απολογείται στην Αλιγιέ και την Ιπέκ για τη συμπεριφορά του πατέρα της.

Τους εξηγεί πως δεν έχει καλή σχέση με τον πατέρα της και πως στην πραγματικότητα η Μελέκ είναι αυτή που τη μεγάλωσε. Η Τουγτσέ ακούει την Αλιγιέ και την Ιπέκ να συζητούν για το διαζύγιο της Αρζού και του Κενάν και στενοχωριέται. Η Ελίφ προσπαθεί να την παρηγορήσει. Η Τουγτσέ θεωρεί πως για αυτό το λόγο έφυγε η μητέρα της και πως την έχει εγκαταλείψει...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 210 ΕΔΩ

Τετάρτη 14/11/18 - Επεισόδιο 211: H Νεβρά λέει στην Αρζού να μην κυκλοφορεί στη φυλακή με ακριβά ρούχα, εκείνη δεν της δίνει καμία σημασία. Η Νεβρά της λέει πως η Σουλτάν εκνευρίζεται που τη βλέπει με αυτά τα ρούχα και πως βρίσκεται στη φυλακή επειδή είχε πιάσει τον άντρα της με μια καλοντυμένη γυναίκα και τους σκότωσε και τους δύο. Ο Μελίχ προσπαθεί να εξηγήσει στον Κενάν τι είχε συμβεί αλλά ο Κενάν του λέει πως είναι σημαντικό πρώτα να αναρρώσει. Τον ενημερώνει όμως πως ο Νετζντέτ ήταν αυτός που σκότωσε τους γονείς του. Ο Μελίχ ξαφνιάζεται η Μελέκ του δίνει όλες τις πληροφορίες.

Ο Κενάν, η Μελέκ και ο Μελίχ συμμαχούν και είναι αποφασισμένοι να προστατέψουν τη γη τους. Η Τουγτσέ αποφασίζει να ρωτήσει τον παππού της που βρίσκεται η μητέρα της. Μαζί με την Ελίφ παίρνουν κρυφά το τηλέφωνο της Αλιγιέ και αν και δεν ξέρουν ακόμα να διαβάσουν προσπαθούν να βρουν το τηλέφωνό του. Όταν τα καταφέρνουν, ο Νετζντέτ πηγαίνει στο κτήμα και παίρνει την Τουγτσέ. Η Τουγτσέ στενοχωριέται όταν δεν βλέπει τη μητέρα της στο σπίτι του Νετζντέτ. Η Μελέκ και ο Μελίχ αποφασίζουν πως πρέπει να πουν στον Κενάν ότι η Ελίφ είναι κόρη του το συντομότερο δυνατό.

Η Αλιγιέ πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ για να πάρει πίσω την Τουγτσέ. Στέλνει την Τουγτσέ στο αυτοκίνητο και ζητάει εξηγήσεις από τον Νετζντέτ επειδή την άφησε τόσα χρόνια να πιστεύει πως είναι μια δολοφόνος. Τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Νετζντέτ επισκέπτεται την Αρζού και της ζητάει να συνεργαστεί μαζί του αν θέλει να βγει μια μέρα από τη φυλακή. Η Γκόντζα λαμβάνει μια ανθοδέσμη από τον Νετζντέτ...

Δείτε βίντεο - αποσπάσματα από το επεισόδιο 211 ΕΔΩ

Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ